Dün yine olağan üstü bir buluşma oldu son 2 aydır buluşmalar çok zevkli geçiyor. Dün ofluda yemeklerimizi yedikten sonra kadirin mercedesi ile yanlama gösterisi vardı Erhan ve Kadir kavşakta çok güzel yanlama dersi verdiler . Profiloda herzamanki gibi suflesine bowling turnuvası vardı ve herzamanki gibi bizim takım kaybetti haha haha . Profilodan Zeyreğe sufle yemeğe çıktık ve çağrı co plotum oldu çok güzel sürüş yaptık efendi efendi zeyreğe geçti arabayı park ettikten sonra Çağrı benim aracın başına geçip ön ve arka tamponda sürtme izi aramasını anlayamadım Bide çağrı araçtan indikten sonrabaya terlemişti cool cool . Zeyrekte güzel muhabbet eşliğinde suflemizi tropikal kokteylimizi içtikten sonra dağıldık. Oyunu kaybetmeme rağmen bana hesap ödetmeyen Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum
Bi Parantezde Nurettin abiye açıp iyiki varsın abi diyorum
Bu Ortamın oluşmasını sağlayan sevgili Fatih abim ve saygıdeğer üyelere sonsuz Teşekkür ediyorum iyiki varsınız yaşasın İNSİGNİA TEAM dostluğu clapclap clapclap clapclap clapclap
Dün yine olağan üstü bir buluşma oldu son 2 aydır buluşmalar çok zevkli geçiyor. Dün ofluda yemeklerimizi yedikten sonra kadirin mercedesi ile yanlama gösterisi vardı Erhan ve Kadir kavşakta çok güzel yanlama dersi verdiler . Profiloda herzamanki gibi suflesine bowling turnuvası vardı ve herzamanki gibi bizim takım kaybetti haha haha . Profilodan Zeyreğe sufle yemeğe çıktık ve çağrı go plotum oldu çok güzel sürüş yaptık efendi efendi zeyreğe geçti arabayı park ettikten sonra Çağrı benim aracın başına geçip ön ve arka tamponda sürtme izi aramasını anlayamadım Bide çağrı araçtan indikten sonrabaya terlemişti cool cool . Zeyrekte güzel muhabbet eşliğinde suflemizi tropikal kokteylimizi içtikten sonra dağıldık. Oyunu kaybetmeme rağmen bana hesap ödetmeyen Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum
Bu Ortamın oluşmasını sağlayan sevgili Fatih abim ve saygıdeğer üyelere sonsuz Teşekkür ediyorum iyiki varsınız yaşasın İNSİGNİA TEAM dostluğu clapclap clapclap clapclap clapclap
Dün yine olağan üstü bir buluşma oldu son 2 aydır buluşmalar çok zevkli geçiyor. Dün ofluda yemeklerimizi yedikten sonra kadirin mercedesi ile yanlama gösterisi vardı Erhan ve Kadir kavşakta çok güzel yanlama dersi verdiler . Profiloda herzamanki gibi suflesine bowling turnuvası vardı ve herzamanki gibi bizim takım kaybetti haha haha . Profilodan Zeyreğe sufle yemeğe çıktık ve çağrı go plotum oldu çok güzel sürüş yaptık efendi efendi zeyreğe geçti arabayı park ettikten sonra Çağrı benim aracın başına geçip ön ve arka tamponda sürtme izi aramasını anlayamadım Bide çağrı araçtan indikten sonrabaya terlemişti cool cool . Zeyrekte güzel muhabbet eşliğinde suflemizi tropikal kokteylimizi içtikten sonra dağıldık. Oyunu kaybetmeme rağmen bana hesap ödetmeyen Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum
Yusuf abi,sana boşuna kardo demiyorum,aynı duygu ve düşüncelerle +1453 diyorum
Çok keyifliydi,yemek,go kart,bowling,sufle,kokteyl vs Mustafa abi kesene bereket
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum