evet sevgılı ınsıgnıa team uyelerı yenı yılın ılk bulusmasını allah nasıp ederse ateplı ustadım dayız alı kardesımızı mekanı ve sonrasında karsıda bowwlıng
katılımcılar
fatıh
erhan
volkan
ozkan
yılmaz
mustafa
yunus
yusuf
çağrı
ahmet (tabı yerse )
kadır
servet
abi şimdiden ayagınıza saglık. Allahın izniyle birlikte sizi en güzel sekılde agırlamak isterim. Damak tadı tesadüf değildir. Antepli üstadım. /):
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Arkadaslar bu gun karsidayiz alilerin mekanda donrasinda soba ustu kestane icin mustafalarin mekana gecilecek arada bowlingde olacak duyduk dumadik demeyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
abiler hepınızın basımın ustunde yerı var. ben hazırlıklara baslattım. 2015 in ılk bulusmasına ev sahıplıgı yapmaktan fln fılan diye artıstlık yapmıcam. ama allahın da izni ile hepınızıN memnuniyeti için ugrasıcagımdan emın olabılırısınız. yemek sonrası mustafagiller organızasyonu yapacagımız için cekmekoy subesının ulusım için daha kolay olacagı kanısındayım. Adres: alemdag cd. n.934 kemerdere cekmekoy. ( tem oto yolunudan şile sancaktepe cekmekoy sapagından ayrınlınca opel gedizler ve nevzat demır tesıslerını gecın ardından necip fazıl cıkısından anayoldan ayrılın. solda metro garden alısverıs merkezının 200 mt ilerisinde opet benzın istasyonunun yanında ANTEPLİ ÜSTADIM. İLETİŞİM : 0554 978 00 99
Ah be arkadaş. Gene Anadolu yakasına geliyorsunuz ve ben gene şehir dışındayım Kısmet başka sefere
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum