Yine muhtesem bir bulusma yaptik guzel mekanda guzel dostlarla yemeklerimizi yedik mustafa ve erhana tesekkurler sonrasinda bowling icin mall of istanbula gectik cekismeli bir bowling oynadik
Opc Ali kadesimizin hazirladigi guzel hediyeleri dagittik insignia team logolu sapka ve coraplari gelen uyelerimize dagittik Teşekkürler.
iyiki varsiniz arkadaslar
Yasasin insigniateam kardesligi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Fatih abinin dediği gibi muhteşem bir buluşma daha oldu güldük eğlendik gazladık son 2 aydır buluşmalar zirve yapmış durumda gerçekten süper zevkli geçiyor.dün gece Erhan ve ekibine borling dersi verdik haha haha
Sonrasında bahçeşehir balkona sufle yemeye gittik o arada karnımızı tekrar doyurduk hesabı kimin ödediğini bilmiyorum ama kesesine bereket :
Bahçeşehirden çıktıktan sonra biraz gazlim dedim ama mahmutbey gişelerine gelmeden sağda seyyar radar vardı 180km hızla geçtim yine radar girdi
YAŞASIN İNSİGNİA TEAM DOSTLUĞU
İkinci oyunda baktık geridesiniz 3 oyun keyifli olsun diye salla pati attıkki 2 - 0 malup olmayın diye özel atışlarımla beraberliği sağladık olay bu sonuçta Yusufun söylediği doğru sayılabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İkinci oyunda baktık geridesiniz 3 oyun keyifli olsun diye salla pati attıkki 2 - 0 malup olmayın diye özel atışlarımla beraberliği sağladık olay bu sonuçta Yusufun söylediği doğru sayılabilir.
sevgılı admın mısın modorotormusun nesıl senın dengeyı saglaman lazımdı bıdakıne adam ayalramaısnı senın yapman lazım
Yorum