Siteleri üzerinden verdikleri harita çalışmıyor ama adres üzerinden yerlerini buldum. Evden(Caddebostan) 25 dk sürecekmiş, gözlerim yaşardı muhaha
İnşallah gelebilirsem işimi garantiye alıp erkenden Çağrı'nın yanına giderim haha
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Ozel misafirlerimiz vardi Kahraman marastan yalcin kardesimiz ve uzun zamandir persembe bulusmalarinda gormedigimiz Opc Ali kardesimiz ve afacan oglu Emre ile ve uzun zamandir gelmek isteyipte bir turlu gelemeyen Volkan kardesimiz vardi katilimlari icin tesekkurler.
Diger daimi katilimcilarada cani gonulden tesekkurler.
Lezzete guzel mangallimizi yaptik hos sohbet esliginde sonra erhan otobusu getirdi ve bir garip istanbul turundan sonra findiklida sahilde Kahramanmarastan gelen ozel dondurmalari yedik sonrasinda cay icin sahin tepesine gittik ve sonrasinda kagithane ye donduk ve dagildik
Yasasin InsigniaTeam Kardesligi
Iyiki varsiniz arkadaslar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yine güzel bir akşam yaşadık. Hep kalabalık katılımlara denk geliyorum güzel oluyor En son çayları kim ısmarladıysa kesesine bereket. Katılan tüm arkadaşlara renk kattıkları için teşekkür ediyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
EVet fatih abi uzun zamandan sonra sizin gibi güzel insanlarla taniSMA fırsatını yakaladım ve cok güzel bir gece oldu fırsat buldukça bulusmalara gelmeyi düşünüyorum artık çayları kim ısmarladiysa kesesine bereket teşekkür ederim
Yorum