YİNE HER ZAMANKİ GİBİ GÜZEL Bİ GÜNDÜ. HEP BERABER KÖFTELERİMİZİ YEDİK. FATİH ABİ BEN VE KADİR ABİ GAZLADIK. İYİDE GAZLADIK. EEEEEE GİRECEKSEK KABİRE
GAZLAYALIM HABİRE
BENİ ÇEREZ GİBİ YİYECEK OLAN ABİM. ADI LAZIM DEĞİL BAŞ HARFİ YUNUS. BU GÜN GÖRDÜĞÜN GİBİ DİKKAT ET BOĞAZINDA KALIRIM YUTKUNAMAZSIN. MÜTEVAZİLİĞE GERENNNNG YOK GECENİN ADAMI OLDUĞUMU BİLİYORUM. obaa obaa obaa KADİR ABİ SENİN İÇİNDE ÖYLE BÖYLE DİYOLAR, TAKMA SEN ONLARI SANKİ FATİH BABA MAKAS ATARKEN METREY İLE ÖLÇÜ MÜ ALIYOR . İYİYDİK. BAK DİKKATİNİ ÇEKERİM İYİ İDİK DİYORUM. YANİ SEN VE BEN haha haha haha haha.SAPAGI GEÇMESEYDİM BOWLİNGE DE KATILACAKTIK AMA OLSUN GÜZELİM BEN SENİ HER HALİNLE SEVDİM. YUNUS ABİME BAK YA TELEFONDA '' BİZ LEVENTTEN DÖNDÜK SEN NİYE DÖNMEDİN '' DİYOR. KASIT YOK TATLIM HIZLIYDIM GÖRMEMİŞİM
YİNE HER ZAMANKİ GİBİ GÜZEL Bİ GÜNDÜ. HEP BERABER KÖFTELERİMİZİ YEDİK. FATİH ABİ BEN VE KADİR ABİ GAZLADIK. İYİDE GAZLADIK. EEEEEE GİRECEKSEK KABİRE
GAZLAYALIM HABİRE
BENİ ÇEREZ GİBİ YİYECEK OLAN ABİM. ADI LAZIM DEĞİL BAŞ HARFİ YUNUS. BU GÜN GÖRDÜĞÜN GİBİ DİKKAT ET BOĞAZINDA KALIRIM YUTKUNAMAZSIN. MÜTEVAZİLİĞE GERENNNNG YOK GECENİN ADAMI OLDUĞUMU BİLİYORUM. obaa obaa obaa KADİR ABİ SENİN İÇİNDE ÖYLE BÖYLE DİYOLAR, TAKMA SEN ONLARI SANKİ FATİH BABA MAKAS ATARKEN METREY İLE ÖLÇÜ MÜ ALIYOR . İYİYDİK. BAK DİKKATİNİ ÇEKERİM İYİ İDİK DİYORUM. YANİ SEN VE BEN haha haha haha haha.SAPAGI GEÇMESEYDİM BOWLİNGE DE KATILACAKTIK AMA OLSUN GÜZELİM BEN SENİ HER HALİNLE SEVDİM. YUNUS ABİME BAK YA TELEFONDA '' BİZ LEVENTTEN DÖNDÜK SEN NİYE DÖNMEDİN '' DİYOR. KASIT YOK TATLIM HIZLIYDIM GÖRMEMİŞİM
Aliciğim icinden gercer kombo yaparim haerin yok bizi bilen bilir Fatih abiyle peşinizden cok güldük yolda gitmenize haha haha
Kuzen kadir iki kere patlamaktan kil payi kurtardi ali ile kadiri fatih abi ile nasil gidiyorlar diye izledik ( ben araba kullanmiyordum yoksa konusturmam biliyorsun )
Evet Arkadaşlar yine kalabalık bir ekiple yine bol muhabbetli güzel bir şekilde yemeklerimizi yedik çaylarımızı içtik sonrasında bowling oynamak için mecidiyeköye geçtik giderken biraz gazlasık kadir arabasının lastiklerini yeni değiştirdiğinden biraz riskli hareketler yaptı istemiyerek her zamanki gibi önde gitmeyi fazla sevmiyorun gençlere yol verip izlemek istedim yunusla beraber ve izledik araçlarımızın maşallahı var çatpat ali gaza öyle bir daldıki sapağı kaçırdı kadirde bu gün yürek yemiş çoşuyordu sonuçta sağ sağlim bowlingimizi oynadık kağıthanede çaylarımızı içtik teşekkürle mustafa ve sonuçta evlerimize dağıldık Allahım muhabbetimizi bozmasın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu gece de yatağımda yatmayı nasip ettiğin için Allahım sana şükrediyorum. Ali koçum sen bastın gittinde arkandan gelen kadirin arabasında kim vardı biliyormusun ben vardım tam 4 kez patlayacaktık ama allah korudu . En son vukuatı ise bağcılar milliyetin orda kadir sağ şeritten kendini sol şeride atmasıyla ve sol şeritteki bir jipin bizim geldiğimizi gördü ve frene bastı o an dedimki allahım sana geliyoruz çok kötü sıkıştık ama o anda sanki bir güç bizi aldı geriye götürdü ve kaza yapmaktan son anda kurtulduk pray . Herşeye rağmen arabasında adranilinin doruklarını yaşattığın için teşekkürler kadir
ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR İŞTE DAHA GÖRECEĞİMİZ GÜNLER VARMIŞ
Herkese herşey için teşekkür ederim güzel bir geceyi noktaladık mekan için fatih abiye çaylarımızı tatlılarımızı ısmarlayan mustafa kardeşime teşekkür ederim bol espirili bir gündü garsonun söylediği söz aklıma geldikçe gülüyorum
İyiki varsın insignia team dostluğu
Yorum