Güzel bir perşembeyi daha geride bıraktık. Önce Yusuf abim ve Ratip Kardeşim ile atış poligonda atış talimi yaptık. Ratip'imin maşallahı var, hedefi tam on ikiden vuruyor.
Bende de ışık var biraz çalışmayla çok daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Yusuf abimde ilk atışına göre hiç fena değildi, sürekli alttan çalışıyordu Ratip'e teşekkür ederim ayrıca bize atış ısmarladığı için
Yemek faslımız her zamanki gibi güzel keyifli bol muhabbetliydi. Yeni tanıştığımız arkadaşlarımız oldu, ayrıca çok sık görüşemediğimiz arkadaşlarda vardı aramızda. Onları da daha sık görmek isteriz Metin hocama eşantiyonları için de teşekkür etmek isterim. Yeğenler fosforlu kalemlere bayılacak
Kemerburgaz Barbisos yolunda ise Kadir'in söylemesine göre 5 insignia + 1 mercedes peşpeşe radara girdik hadi hayırlısı diyelim. Clioyuda unutmayalım tabi Devletimizin paraya ihtiyacı var Yağmurlu havada yediğimiz radarın tadını unutmayız artık Çaylar içinde Baboli'ye teşekkürler
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Güzel bir buluşma oldu. Poligondan sonra altta kalmayıp bana yemek ısmarlayan Yusuf abime, eşantiyonlar için Metin Abime, katılarak neşemizi paylaşan dostlara teşekkür ederim.
Dipnot: Cliocu cesaret hapı mı atmış anlamadım. Yola konsantre olmayı bıraktım, adamı takip ettim aynadan. Yavaşlasın diye hususi frene bastığım oldu.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Evet dün çok güzel bir buluşma daha oldu,havadan dolayı fgj ile stres atamadık ama ktn ve hbdyi test ettik insignia başka ya metin abiye eşantiyonları için teşekkürler,çaylar,tatlılar,milkshake içinde baboliye teşekkür ederim kesene bereket kardeşim .
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Güzel bir buluşma oldu. Poligondan sonra altta kalmayıp bana yemek ısmarlayan Yusuf abime, eşantiyonlar için Metin Abime, katılarak neşemizi paylaşan dostlara teşekkür ederim.
Dipnot: Cliocu cesaret hapı mı atmış anlamadım. Yola konsantre olmayı bıraktım, adamı takip ettim aynadan. Yavaşlasın diye hususi frene bastığım oldu.
Yorum