dün yine güzel bir akşam geçirdik
yemekleri etleri ısmarlayan ve evinin kapısını açan mustafaya teşekkür ederim. kesene bereket mustafam.
tatlıları ısmarlayan sufyan abime de teşekkür ederim.
dönüşte kadir biraz gazladı maşallah arabası iyi gidiyor dikiz aynasında bile göremedik sizi fatih abi gerçekten yaşlanıyorsun
dün yunusla baya yorulduk valla salata mantar meze derken 2 saat ayakta kalmışız
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi varsınız yaşasın insignia team dostluğu
ayrıca
işyerimden gelip beni alan yılmaz abime dönüşte evime bırakan kadir kardeşime teşekkür ederim.
Malzemeleri alan arkadaslara ve hazirlayan arkafaslara cani gonulden tesekkurler
Yusuf hocam kadirle siz 5 dk once ciktiniz buna ragme size yetistim arkamdakilerlerle daha ne istiyorsun 110 hp lik aracimi gozunuze kestirdiniz caniniz cekiyorsa fgj hazir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Malzemeleri alan arkadaslara ve hazirlayan arkafaslara cani gonulden tesekkurler
Yusuf hocam kadirle siz 5 dk once ciktiniz buna ragme size yetistim arkamdakilerlerle daha ne istiyorsun 110 hp lik aracimi gozunuze kestirdiniz caniniz cekiyorsa fgj hazir
Biz zaten kavacığa kadar hiç gaza basmadıkki fatih abi sizi bekledik ama gerçekten 1.8 cgi iyi hızlanıyormus ilk defa test ettik dün akşam Ama yine benden önce kağıthanedeydin hangi yoldan gittin abi
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum