İnşallah yarın ben de size katılacağım. Sizden ricam bana gene bir adres tarifi verebilir misiniz? Çağ kebab diye aratınca çok sonuç çıkıyor
Çağrı Bey, yarın buluşmadan önce Odak'a gelsem karter koruması yaptırabilir miyim? Hem de meşhur Odak'ı görmüş olurum
Saat 4-5'e kadar gelmeniz halinde akşama yetiştiriyoruz
Teşekkürler Çağrı Bey. O saatte orada olacağım.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Tüm abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim. Çok güzel bir akşamdı
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bugünki buluşma için istanbula geldim ama klima çarpmış beni felaket hasta oldum. 1-2 saat uyuyum dinleneyim sonra giderim diye akşam üstü 5 gibi bir uzandım daha yeni uyanabildim gece 01:15
Muhteşem güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık. Cağ kebabı ısmarlayan kadirime teşekkür ederim kesene bereket kardeşim. Ispartakulr çıkarmamız çok güzeldi çaylar kahveler tatlılar muhabbet süperdi. Bugün çok araba test ettim herkez sağolsun ama benim 1.4 ün yerini hiç biri tutmaz emreninki hariç gecenin finalini BEDİR makinada sonlandır soğuk meşrubatlar için mustafama teşekkür ediyorum. Bu ortamı sağlayan kişilerden allah razı olsun iyiki varsın insignia team dostluğu !!!!!
Yorum