Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Evet arkadaslar,
Yine cok keyifli ve guzel bir bulusma oldu oncelikle enfes bir doner ardindan tatlilar sonrasinda erhanin mekaninda hizli ve ofkeli filmi seyredilirker 2.0 diezel 160 lik cipli ve boxlu versiyonunu sonrasinda 4x4 diezel biturbo testim oldu ozet olarak benzinli daha keyifli
Sonrasinda bakirkoye cay icmek icin niyetlendik erhan tolgaya hosgeldin makasi atti sonrasinda biraz gazladik ama e5 teki yol yapimi yuzunden yol kapali idi herkes evine dagildi
Iyiki varsiniz arkadaslar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEvet arkadaslar,
Yine cok keyifli ve guzel bir bulusma oldu oncelikle enfes bir doner ardindan tatlilar sonrasinda erhanin mekaninda hizli ve ofkeli filmi seyredilirker 2.0 diezel 160 lik cipli ve boxlu versiyonunu sonrasinda 4x4 diezel biturbo testim oldu ozet olarak benzinli daha keyifli
Sonrasinda bakirkoye cay icmek icin niyetlendik erhan tolgaya hosgeldin makasi atti sonrasinda biraz gazladik ama e5 teki yol yapimi yuzunden yol kapali idi herkes evine dagildi
Iyiki varsiniz arkadaslar.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Bayağıdır böyle bir perşembe olmamıştı. Arabaları Star'a çekince ilk defa sırf Insignia'lar toplanmış derken ağır abiler en son geldi ve araya 2 BMW karıştı
Melih abi, plansız dağılınca görüşemedik İstanbul'damısın yoksa gittinmi bilmiyorum. bundan sonra perşembelerini İstanbul'a ayır sen ihihi
(Ahmet-Erhan abi; malum fotoları ekleyimmi? )
Yorum
Yorum