yarın değerlendirmek için bir konuyu şimdiden gündeme getiriyim;
Pazar buluşmalarını cumartesi gecesi/pazar sabahı sahur ve sabah namazı olarak birleştirelim, ailecek cümbür cemaat sahurlar yapalım
Daha önce başka bir yere söz verdiğim için, gönlüm sizinle olduğu halde, iftara katılamayacağım. Şimdiden hayırlı iftarlar diler, Ali kardeşime bu ince daveti ve cömertliği için teşekkür ederim.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Daha önce başka bir yere söz verdiğim için, gönlüm sizinle olduğu halde, iftara katılamayacağım. Şimdiden hayırlı iftarlar diler, Ali kardeşime bu ince daveti ve cömertliği için teşekkür ederim.
abiler; bu gün yapılacak iftar prog ında açık hava olmasını ıstedgım için (sigara içmek isteyenler için ) degısıklık yapalım dedım. sizi bu akşam çek subesınde beklıyo olacagım. fatıh baba bırazdan adresi bilmeyenler için harıta guncellemesını gerceklestırıcek. hepnızden ozur diliyorum, fakat emın olunkı bu degısıklıgın sebebı sızlerın daha memnun olmasını temennı ettıgım için.
Yandex Navigasyona Antepli Üstadım yazdınız mı çıkıyor zaten
İçerenköy çıkıyor biz Çekmeköye gidiyor
Bu arada yandex ve goole çekmeköydeki antepli üstadımın yerin 1 km yukarısını gösteriyor aman dikkat benim paylaşımlarım doğru yerlerdir.
çekmeköy de çıkıyor, haritayı kaydırınca çekmeköyde görünüyor maksat bölgeye en trafiksiz yoldan gelmek Fatih Abi bikaçyüz metre ilerisi gerisi mesele değil
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yandex Navigasyona Antepli Üstadım yazdınız mı çıkıyor zaten
İçerenköy çıkıyor biz Çekmeköye gidiyor
Bu arada yandex ve goole çekmeköydeki antepli üstadımın yerin 1 km yukarısını gösteriyor aman dikkat benim paylaşımlarım doğru yerlerdir.
çekmeköy de çıkıyor, haritayı kaydırınca çekmeköyde görünüyor maksat bölgeye en trafiksiz yoldan gelmek Fatih Abi bikaçyüz metre ilerisi gerisi mesele değil
Mesele ne peki kardeş ?
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum