Evet Arkadaşlar,
Bu gün yine güzel bir buluşma yaptık katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler
Bu gün biraz farklılık yaptık önce güzel bir yemek yedik peşinden Yastı namazını kemerdeki güzel bir camide kıldık somo faciasında ölenlerin ruhlarına dua ettik hala göcük altında kalanlar ve çıkarılmayı bekleyen vatandaşlarımız için dualar ettik sonrasında kemerin merkezindeki meydan kahvesinde çay lar içildi dondurmalar yendi sıcak sohbet sırasında üyelerimizden gökhan kardeşimizin şark görevinin Tunceliye çıkması bizi şaaşrttı ve üzdü ama vatanın her toprağı bizim için gül bahçesi olduğu için sayılı gün çabuk geçer diyerek gökhan kardeşimizi teselli etmek istedik istanbula gelince güzel bir buluşmayla gökhanı hayırlısıyla gönderip hayırlısı ile karşılarız
bunlarda geceden resimler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Buluşmadan önce işyerimde beni ziyaret eden Özkan abi , Fatih abi, Çağrı ve Ahmet kardeşim dükkanıma şeref verdiniz herzaman yine beklerim bi hatamız eksikliğimiz olduysa af ola. Buluşma yine harikaydı hakkınızda ne yazsam boş yaşamak lazım ve her zamanki gibi yaşasın İNSİGNİA TEAM dostluğu!!!!!!!
Güzel ve anlamlı bir buluşma oldu, etlerimizi afiyetle yedik, Muharrem kardeşimizin bmw sini test ettik, on numara bi araç, ardından yatsı namazı kılmak üzere camiye gidip, somadaki kardeşlerimiz için dualar edildi, konu ile ilgili yorumlar yapıldı, ben yine herzamanki gibi erken kaçtım iyiki varsınız arkadaşlar...
Güzel ve anlamlı bir buluşma oldu, etlerimizi afiyetle yedik, Muharrem kardeşimizin bmw sini test ettik, on numara bi araç, ardından yatsı namazı kılmak üzere camiye gidip, somadaki kardeşlerimiz için dualar edildi, konu ile ilgili yorumlar yapıldı, ben yine herzamanki gibi erken kaçtım iyiki varsınız arkadaşlar...
Güzel ve yine anlamlı bir olağan buluşmamız oldu. Katılan ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler.
Yeni aracımla ilk buluşmamdı, nice buluşmalara
Aracımı sereflendirdiğin için ben teşekkür ederim Hasan abi obaa
Güzel ve yine anlamlı bir olağan buluşmamız oldu. Katılan ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler.
Yeni aracımla ilk buluşmamdı, nice buluşmalara
Aracımı sereflendirdiğin için ben teşekkür ederim Hasan abi obaa
Yorum