Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Yine bol muhabbetli güzel bir perşembe klasiği daha geride kaldı Doğum günüm için hazırlanan pasta için Sevgili Kardeşim kadire teşekkürler doğum günü çocuğu olduğum için dün bana masraf yaptırmayan bütün arkadaşlara ayrıca teşekkürler çaylar için emreye de teşekkürler uzun bir zamandan sonra izin alabilmiş ve bu izini bizimle değerlendirmeyi tercih ettiği için teşekkürler , hoplaya zıplaya bizi karşıya götüren erhan kardeşime bileğine kuvvet diyoruz ama yapmış olduğu o güzel hareketleri onaylamadığımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum bu arada dün gecici olarak makam arabasına bana veren yusuf kardeşimede teşekkler on numara araç bastım gitmiyor bastımmı durmuyor kızım bile anladı baba bu araba gitmiyor dedi vel hasıl kelam dün yine mutluydum ve mutluyduk Allahım muhabbetimizi bozmasın
İyiki varsınız arkadaşlar.
Herşey için Teşekkürler.
clapclap clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929Izin verenede tesekkur lazim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXYine bol muhabbetli güzel bir perşembe klasiği daha geride kaldı Doğum günüm için hazırlanan pasta için Sevgili Kardeşim kadire teşekkürler doğum günü çocuğu olduğum için dün bana masraf yaptırmayan bütün arkadaşlara ayrıca teşekkürler çaylar için emreye de teşekkürler uzun bir zamandan sonra izin alabilmiş ve bu izini bizimle değerlendirmeyi tercih ettiği için teşekkürler , hoplaya zıplaya bizi karşıya götüren erhan kardeşime bileğine kuvvet diyoruz ama yapmış olduğu o güzel hareketleri onaylamadığımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum bu arada dün gecici olarak makam arabasına bana veren yusuf kardeşimede teşekkler on numara araç bastım gitmiyor bastımmı durmuyor kızım bile anladı baba bu araba gitmiyor dedi vel hasıl kelam dün yine mutluydum ve mutluyduk Allahım muhabbetimizi bozmasın
Herşey için Teşekkürler.
İNSİGNİA TEAM AİLESİ İYİKİ VARSINIZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Orjinal yazı sahibi: FacomXYine bol muhabbetli güzel bir perşembe klasiği daha geride kaldı Doğum günüm için hazırlanan pasta için Sevgili Kardeşim kadire teşekkürler doğum günü çocuğu olduğum için dün bana masraf yaptırmayan bütün arkadaşlara ayrıca teşekkürler çaylar için emreye de teşekkürler uzun bir zamandan sonra izin alabilmiş ve bu izini bizimle değerlendirmeyi tercih ettiği için teşekkürler , hoplaya zıplaya bizi karşıya götüren erhan kardeşime bileğine kuvvet diyoruz ama yapmış olduğu o güzel hareketleri onaylamadığımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum bu arada dün gecici olarak makam arabasına bana veren yusuf kardeşimede teşekkler on numara araç bastım gitmiyor bastımmı durmuyor kızım bile anladı baba bu araba gitmiyor dedi vel hasıl kelam dün yine mutluydum ve mutluyduk Allahım muhabbetimizi bozmasın
Herşey için Teşekkürler.
İNSİGNİA TEAM AİLESİ İYİKİ VARSINIZ
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Paşa gönlünüz nereyi istiyorsa oraya gidelim
Öneriler
1-Lezzet
2-Offluoğlu
3-Bahçehirde bir yer
4-Babolinin mekanı
5-Herkez evinde ihihi ihihi ihihi ihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Walla simdi bile canim cekti cigeristani cok iyi yapiyorlar bence. Fiyatta makul lezzet diyarindan sonra baya hafif gelecektir)34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum