2011 den takip ediyordum fakat aranıza katılmak nasip olmamisti . Yolda peşlerinizden bende takip ettim yetişebildigim kadar. Yetisemesemde oldukca guzel sicak bir ortam. Çaylar icin cok tesekkur ederim
Kesenize bereket. Islerimden dolayi üzülerek erken kalktim. Baska sefere ins bizlerinde çorbada bir tuzu olur
2011 den takip ediyordum fakat aranıza katılmak nasip olmamisti . Yolda peşlerinizden bende takip ettim yetişebildigim kadar. Yetisemesemde oldukca guzel sicak bir ortam. Çaylar icin cok tesekkur ederim
Kesenize bereket. Islerimden dolayi üzülerek erken kalktim. Baska sefere ins bizlerinde çorbada bir tuzu olur
hepinize bol
Gazlamali kazasiz gunler
heryerde karşıma çıkıyorsun evet burası çok sıcak güzel bir ortam Allah bozmasın !
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Video açmıyor kardeşim, kayan araçlardan uzak dur tavsiyem
Abi linki yeniledim, telif hakkına takılmış bende içindeki müziği montajla değiştirdim biraz amatör montaj oldu ama sen amatör seversin
Bu arada HD izle abi bazen 360p de görüntü vermiyor nedenini çözemedim
arkadaşlar , bu hafta çarşamba akşamı hem benim işlerim var, hemde Fatih abinin ve Ketenin işleri varmış ayrı ayrı , o yüzden sizler içinde uygunsa buluşmamızı perşembe akşamı yapalım diyoruz , hem hafta sonu için plan programımızın son halini gözden geçiririz..
Yorum