Dün akşam ve gece süperdi yemekler etler şahaneydi ellerime sağlık düğün dernek benim 2 . sefer oldu mustafa rekora doğru gidiyor4. olmuş ben zaten 2. seanstan sonra uyuya kalmışım !!
katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ederim iyiki varsınız
Dün akşam ve gece süperdi yemekler etler şahaneydi ellerime sağlık düğün dernek benim 2 . sefer oldu mustafa rekora doğru gidiyor4. olmuş ben zaten 2. seanstan sonra uyuya kalmışım !!
katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ederim iyiki varsınız
Arkadaşlar şu perşembe buluşma işini Çarşambaya alalım derim , katılanlar artılasın bakim ( katılmayanlarda (-) koysun yol su elektirk olarak ona geri döndereceğimde :P)
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
arkadaşlar , bu hafta akşam yemeğimizi Kağıthane Lezzet Diyarında yedikten sonra Hamam - Havuz - Sauna sefası yapalım diye karar verdik .. daha önce birkaç kişi buraya gitmiştik ,hakikaten baya keyifli olmuştu .
yer go kart yaptığımız yerin tam karşısı ve marmara forum AVM'nin yan sokağında..
fiyat olarak normalde kişi başı 40 TL ama ben görüşüp indirim almaya çalışıcam..kendi şortumuzu yanımızda götürüyoruz ona göre hazırlıklı gelelim , olmayanlar için orda ücret karşılığında kiralık veya satılık şortlar var . ödediğimiz ücret karşılığında faydalanabileceğimiz hizmetler ;
Yorum