Sütlücede Dadaş uykulukta uykuluklar afiyetle yendi güzel çaylar içildi sonrasında Topkapı Opel odakta yeni Insigniayı inceledik sonrasında Kağıthanede barbisosa geldik sahlepler,Çaylar,Kahveler sular havada uçuştu hesabı ödeyen izzet kardeşimize teşekkürler sonrasında Bülent hocamı ziyaret ettik bir birinden güzel özenle seçilmiş meyvelerle bizi ağırlayan bülent hocam teşekkürler
Katılımcıkar
sufayan
yılmaz
İzzet
fatih
erhan
servet
hasan
nurettin
kadir
hudayi
doğuş
muharrem ve arkadaşı
yusuf Çağrı
gece sonunda bülent
Ne iyi ettiniz de geldiniz arkadaşlar
Gerçekten gönlüme göre oldu.1 ay sonra depoyu büyüttüğümüz zaman daha kalabalık organizasyonlara ev sahipliği yapacağım inşallah.Kaliteli muzlarımın tadına bakmayan arkadaş kalmasın
İyi ki varsınız arkadaşlar
Forever Insigniateam..
Katılım sağlayan tüm dostlar iyiki varsınız
Opel odaktan sonra gokarta gidecektik plan öyleydi ben gazladım gokarta gittim ilk ben geldim diye sevinmiştim , ama benim ilk gelmem biraz garip oldu adamlar beni satışa getirip kağıthaneye geçmişler neyseki yetiştim meyveler için saol bülent abi, çaylar içinde izzet kardeşime teşekkürler kesene bereket !!
Ne iyi ettiniz de geldiniz arkadaşlar
Gerçekten gönlüme göre oldu.1 ay sonra depoyu büyüttüğümüz zaman daha kalabalık organizasyonlara ev sahipliği yapacağım inşallah.Kaliteli muzlarımın tadına bakmayan arkadaş kalmasın
İyi ki varsınız arkadaşlar
Forever Insigniateam..
Forever InsigniaTeam = dostluk sonsuza kadar
Güzel bir söz olmuş. Sticker'e gider
Yorum