güzel bir aksam gecırdık,aracımın satılmasından ve kardesım volkanın sıkıntısından,dolayısıyla katılım sağlayamamasından oturu bıraz burukluk vardı tabıkı,donus yolunda ufak bır hatadan dolayı cartıng e gıdemedık,arkadaslara hoscakalın dıyemedık,herkesten teker teker ozur dılerım,dun aksamkı ew sahıbımız Baboli kardesıme de sonsuz tesekkurlerımı borç bılırım.
Bizi mekanında paşalar gibi ağırlayan Baboli kardeşim herşey 10 numara 5 yıldızdı.
Yedik içtik eğlendik, çok güzel bir akşam geçirdik.
Bize küçük bir İstanbul turu attıran Fatih kardeşime de çok teşekkür ederim.
Gecenin sonunda Kuruçeşme’de kahve keyfi için de Özkan kardeşime sevgilerimi sunarım.
İyi ki varsın İnsigniateam
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Birileri yer birileri bakar ...
Amma neyse bakmak da iyi geliyor.
Foroğraflardaki Bu dostluğu ve mutluluğu görünce yetiyor de artıyor
Baboli isabetli bir organizasyon'a imza attın
Çağrı, Ali abi doğum günleriniz tekrar kutlu olsun.
olagan ınsıgnıa team haftalık bulusmasında ınsıgnıa teamı kendı mekanım da agırlamaktan dolayı onur duydugumu soylemeden gecmek team aılesıne karsı buyuk saygısızlık olur. alı abı ve cagrı abının dogum gunune ısabet etmesı benı daha da mutlu etmesıyle beraber her zaman hepemızın dedıgı gıbı ıyıkı varsı ınsıgnıa team. katılımcıların hepsıne teker teker tesekkurlerımı borç bilirim. hepemızın bıldıgı gıbı onemlı olan nerde bulustugumuz degıl beraber olup olmadıgımız dır. yemekten sonra go carta gıtmek ıcın caba sarf etmıs olsamda cok eglendım ıkıncı deneyımım dı ama ogrendımkı harıka bıseymıs. bundan sonra kendıne guvenen yaslı adamları orada beklerız( varsa seklınız pıste beklerız) diyim konuyu kapatmak ıstıyorum aksı taktırde aglıyacam burda. bu kadar duygu dolu konusmalar bana gore degıl D:D:: INSIGNI'AŞK
Yorum