gidenlerden biri bana cepten whatsapp'tan konum atarsa çok sevinirim patron gelirse izin alma durumum olabilir... gelemezsem şimdiden iyi eğlenceler sizlere...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Dostlar birlikte olmak guzeldi. Mekanini bize acan BABOLİ kardesime ve beni getirip goturen Ali kardesime tesekkur ederim. Bu arada kucuk bir yanlisliktan dolayi cartinge katilamadik gorusemedigim herkese hayirli aksamlar dilerim...
Katilan herkese mekaninda bizu agirlayan ali kardesime tesekkurler.dogum gunu cocugu cagri ve bir diger dogum gunu olan ali abinin dogum gunlerini kutluyorum
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Ev sahipliği yapan Ali (Baboli) ye canı gönülden teşekkürler bu özel günde 2 pasta ile 2 doğum günü kutladık Ali(Opc) ve Çağrı için buradan tekrar doğum günlerini kutluyorum sonrasında gocart için zeytinburnuna geldik gelirken biraz Ali(Baboli) ile gazladık sonrasında kadire takıldı gocarta 45 dk geç geldi kadir ise 60 dk sonra haha haha haha haha çok keyifli bir gocart tan sonra herkes evine dedik ve Ankaradan gelen misafirimizi Ömer faruku evine bırakmak için yola çıktık Yılmaz hocamın kılavuzluğunda kendimizi Beykoz da bulduk Balta limanı diye her şeyde bir hayır vardır derler ya dönüşte paşa kokoreçte güzel kokoreçleri yedik sonrasında Ömer Faruk'u evine bıraktık.
Yine dolu dolu dostlarla beraber bir gün geçirdik .
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Güzel bir geceydi. Yemek için Ali kardeşime ve kokoreç için Yılmaz abime teşekkür ederim. Kesenize bereket
Buluşmaya kadar getirip, evime kadar bırakan Fatih abim pedalların dert görmesin
Balta limanı adı altında istanbul turu attıran Yılmaz abi büyüksün clapclap haha
Yorum