Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Yorum
-
Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Orjinal yazı sahibi: tozse
Bir Gün Team Olarak Topluca kan vermeye gidelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bir gün zaten topluca kan verecezde bakalım kısmet ne zamanaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblbir gün zaten topluca kan verecezde bakalım kısmet ne zamana
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: tozse
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak ÇağrıOrjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: tozse
http://www.insigniateam.com/forum/in...7327#msg177327
Yorum
-
serhan abi özlettin kendini gel bi akşam fazla açma arayıBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblserhan abi özlettin kendini gel bi akşam fazla açma arayı
Orjinal yazı sahibi: FacomXBenle ne alakası var
Yapın organizasyonu bizde dahil olalım herşeyi Fatih'ten beklemeyin
Yorum
-
[b]Kimseyi beklemeye gerek yok beyler, verecek olan gider verir kanı, her yerde Kızılayın kan toplama otobüsleri bulunuyor, mart ayında insignia team kan verme olayından sonra geçen hafta cevahir avm nin orda bir ünite daha yükledim kızılay'a[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER[b]Kimseyi beklemeye gerek yok beyler, verecek olan gider verir kanı, her yerde Kızılayın kan toplama otobüsleri bulunuyor, mart ayında insignia team kan verme olayından sonra geçen hafta cevahir avm nin orda bir ünite daha yükledim kızılay'a
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER[b]Kimseyi beklemeye gerek yok beyler, verecek olan gider verir kanı, her yerde Kızılayın kan toplama otobüsleri bulunuyor, mart ayında insignia team kan verme olayından sonra geçen hafta cevahir avm nin orda bir ünite daha yükledim kızılay'a2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER[b]Kimseyi beklemeye gerek yok beyler, verecek olan gider verir kanı, her yerde Kızılayın kan toplama otobüsleri bulunuyor, mart ayında insignia team kan verme olayından sonra geçen hafta cevahir avm nin orda bir ünite daha yükledim kızılay'aGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Bende en son askerde vermeye calismistim olmadi kan degerim dusukmus gerci benim kan heryerde bulunur
Konu dagilmasin aksam kagithanedeyiz dimiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum