Cok guzel bir bulusmaydi eskileri yad ettik aile boyu kebabi yedik aslinda daha cok kol kebabina benziyodu ardindan karting eglenceliydi emreyi iki kere spin attirdim he bu arada en ondeki birinci benim yanlis olmasin 4 numara
Goturup getiren fatih reise sukranlarimi sunarim emrecim kardesim aci varmi aci
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Cok guzel bir bulusmaydi eskileri yad ettik aile boyu kebabi yedik aslinda daha cok kol kebabina benziyodu ardindan karting eglenceliydi emreyi iki kere spin attirdim he bu arada en ondeki birinci benim yanlis olmasin 4 numara
videodaki konuşmalarda kimin birinci olduğu, kime haksızlık yapıldığı konuşuluyor. ah o kamera kaskta dursaydı...
o değilde Emre'ye ne girdim be haha
videodaki konuşmalarda kimin birinci olduğu, kime haksızlık yapıldığı konuşuluyor. ah o kamera kaskta dursaydı...
o değilde Emre'ye ne girdim be haha
vay çamur şevketle dolşatığın nasılda belli birinciymiş sen emreye uğraşırken sizi geçen kimdi....sete ilk giren kimdi
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
ulan kadir hem geçemiyosun hemde yol vermiyo bilmem ne virajda yiyosa dıştan geçseydin bidahakine hızlı arabaya denk gelirsem duman edicem seni ...çağrı emreye girdim fln nasıl laf? arabasına çarptım dicektin
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
evet sevgili dostlar geçen hafta floryada anılarımızı tazeleyip kol kebabı pardon aile boyu kebabı yedik uzun süre unutamıyacağımız bir tad dı bu haftada anılarımızı tazelemek için kağıthane fatih abilerin evinin altındaki beyaz saray restorantındayız inşallah öyle konuşulmuştu geçen haftadan...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum