haha yılmaz babaya bak çığlık atmıyomuymusmus 10 km gittin bi 150km yol yapta görürüm o zaman senı
evet çok güzel bir iftardı gelen herkese teşekkürlerimi sunarım mustafa abiyede ayrıca tesekkürler bizi ağırladığından dolayı gelelim dönüşe gökan abinin golfü gerçekten iyi gidiyordu 200 civarındayken önümüzdeydi yani ufak bi yazılımla 1.4leri alır götürür
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
haha yılmaz babaya bak çığlık atmıyomuymusmus 10 km gittin bi 150km yol yapta görürüm o zaman senı
evet çok güzel bir iftardı gelen herkese teşekkürlerimi sunarım mustafa abiyede ayrıca tesekkürler bizi ağırladığından dolayı gelelim dönüşe gökan abinin golfü gerçekten iyi gidiyordu 200 civarındayken önümüzdeydi yani ufak bi yazılımla 1.4leri alır götürür
yılmaz abinin 1.4 müydü o biraz hantal kalıyor
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
güzel bi akşamdı, bizi beykozdaki evinde ağırlayan Mustafa kardeşime ve katılan herkese teşekkürler, gecenin sonuna kadar kalıp hep beraber mutlu son yapmak isterdim ama şartlar elvermediği için kalkmak durumunda kaldım, dönüşte muharrem kardeşimle bastık biraz, iyi gidiyor, gelecek vaadediyor, ancak zamanla , yavaş yavaş... herzaman arkasındayım
bi ara azgın kamyonların arasına dalıp geçti beni, sağdan koptu gitti beykozda da kalkış yaptık ışıklarda, 200 e kadar kafa kafaya gidiyor, 200 den sonra yarım boy açabildim
Saol abicim. Eğit beni yalnız dün gece bir daha fark ettim 17" jant ile olmuyor 190+ km/h hızlarda 2 şeritten fazla atlatmıyor aracı
Herkes tarzını belirlesin, KTN ve APG style tamamen birbirinden farklı... Kim hangisinde ilerlemek istiyorsa ona yanaşsın.
KTN yüksek hızlarda bulduğu deliğe kafasını sokan ve sürekli girip çıkan, virajlarda inanılmaz bir stabiliteyle ilerleyen,
APG ise yine yüksek hızda ancak sol şeritten şaşmayan, öndekini sellektörüyle değilde egzoz ve yakın takipiyle kaçırtan ve sonunda sol şeridin yarısıyla bariyerleri silme geçen ve virajlarda yüksek hızlarda arkayı yanlatan bir tarza sahip. muhaha
Tarzını Seç
Saol abi bu vesileyle yeni frenleri de test ettik Hasan abiden kaçan üstüme gelmese iyiydi
Yorum