Yine çok güzel bir buluşma oldu. Bizi evinde ağırlayan Mustafa abime çok teşekkür ederim iyi ki varsınız İnsigniateam.
Hasan abi ayrıca teşekkür ederim. Mesajı aldın sen
Team olarak Güzel bir iftar yaptık mönüler cifter cifter gelince kebapa doyduk mekandan ayrılıp Mustafanın bahçeli mekana gittik giderken biraz zıpladık sonra yolu bilmeyen arkadaşları bekledik ve mekana ulaştık ev sahibimiz hemen bizlere güzel bir çay eşliğinde çerezler ve tatlıları ikram etti teşekkürler Mustafa Allah gönlüne göre bol kazançlar versin güzel sohbetler eşliğinde çaylar içildi ve dönüşte gökhanın yeni golfunu biraz gazlamasını gördük sonuçta performans olarak gökhanı kesmez ama güzel bir araç Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin sonrasında herkes dağıldı sahura kadar uyumadım böyle daha güzel oluyormus yat kalk uyku düzenini bozuyor
İyiki varsınız arkadaşlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yine çok güzel bir buluşma oldu. Bizi evinde ağırlayan Mustafa abime çok teşekkür ederim iyi ki varsınız İnsigniateam.
Mesajın ne olduğunu tahmin ediyorum muharrem aman dikkat fazla özenme daha gençsin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Mesajın ne olduğunu tahmin ediyorum muharrem aman dikkat fazla özenme daha gençsin
güzel bi akşamdı, bizi beykozdaki evinde ağırlayan Mustafa kardeşime ve katılan herkese teşekkürler, gecenin sonuna kadar kalıp hep beraber mutlu son yapmak isterdim ama şartlar elvermediği için kalkmak durumunda kaldım, dönüşte muharrem kardeşimle bastık biraz, iyi gidiyor, gelecek vaadediyor, ancak zamanla , yavaş yavaş... herzaman arkasındayım
bi ara azgın kamyonların arasına dalıp geçti beni, sağdan koptu gitti beykozda da kalkış yaptık ışıklarda, 200 e kadar kafa kafaya gidiyor, 200 den sonra yarım boy açabildim
Herkes tarzını belirlesin, KTN ve APG style tamamen birbirinden farklı... Kim hangisinde ilerlemek istiyorsa ona yanaşsın.
KTN yüksek hızlarda bulduğu deliğe kafasını sokan ve sürekli girip çıkan, virajlarda inanılmaz bir stabiliteyle ilerleyen,
APG ise yine yüksek hızda ancak sol şeritten şaşmayan, öndekini sellektörüyle değilde egzoz ve yakın takipiyle kaçırtan ve sonunda sol şeridin yarısıyla bariyerleri silme geçen ve virajlarda yüksek hızlarda arkayı yanlatan bir tarza sahip. muhaha
Tarzını Seç
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum