yine harika bir akşamdı acaip eğlenceliydi. bu arada eve geldiğimde ve şuanda kendimi çok iyi hissediyorum. urock urock güreşmeye boğuşmaya çok fazla ihtiyacım varmış. onu anladım. nerden baksanız 10 yıldır böyle ter döküp boğuşmamıştım. eve geldiğimde her yerim çizik içindeydi. şu anda sadece göğüs kafesimde bir ağrı var. o da 2. darbe girişimimizde volkan abi üzerime devrildi. bu arada satış kralı emre2929 a teessüflerimi bildiririm. ayrıca Babali ali kardeşimede helal olsun bıkmadan yorulmadan kanının son damlasına kadar benimle birlikte savaştı. harbi yürekli delikanlıymışsın helal olsun sana ALİ...
Ve sayın adminimiz Fatih abimde çok teşekkür ederim her zaman olduğu gibi güçsüzün ve mazlumun (mazlum ben oluyorum ) yanında zalimin ve gaddarın karşısında yer alarak bize destek vermiştir Allah yokluğunu eksikliğini göstermesin AMİN ...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
çağrıcım sen hiç saymadım bile hem çorumlusun anadolu çocuğu mert olur dedik hemde 190 cm boyun var. ona rağmen satış yaptın. sen git anca kenardan köşeden röntgencilik yap...
bu arada bu foto iyi oldu bu foto çekilmeden 5 saniye önce volkan abimin dizi göğsümdeyken bir denge kaybı oldu galiba göğüs kafesim o yüzden ağrıyor...
bide nasıl bi can havli ve hırs varsa bende fotoraf çekildiğini felan hiç hatırlamıyorum.
çağrı sen varya tam yandaş medyasın benim üstte oldğum Volkan abiyi ayağından tutup havada çevirdiğim resimleri neden koymuyorsun???
2010 BMW 320d Lci
Volkan abiyi ayağından tuttuğunda sen iki büklümdün, kemiklerinden ses geliyordu, üstünde de Volkan abi vardı haha
sana iyilik yaramıyor ya, şu fotoyu da alıp şikayette bulunsan neler yaparsın
ayrıca satış yapmak için Emre gibi işin ortasında bırakıp kaçmak lazım, ama ben baştan olmaz dedim, ortada satış yok
Izzzet ayip oluyor ben kacmadim sadece bazen saf degistirdim
Safları sıklaştıralım Allahın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun...
sana ne diyim Emre yılın satış elemanı oldun olm... volkan abinin bir lafı var ya "sap döner keser döner keser döner sap döner " diye sana onu söylüyorum... ihihi ihihi
Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
Volkan abiyi ayağından tuttuğunda sen iki büklümdün, kemiklerinden ses geliyordu, üstünde de Volkan abi vardı haha
sana iyilik yaramıyor ya, şu fotoyu da alıp şikayette bulunsan neler yaparsın
ayrıca satış yapmak için Emre gibi işin ortasında bırakıp kaçmak lazım, ama ben baştan olmaz dedim, ortada satış yok
sen en başta tamam dedin sonra 2 sene önce 6-7 kişinin Volkan abiyi yatıramadığını hatırlayınca caydın...
2010 BMW 320d Lci
Yorum