Dün akşam herşey çokgüzeldi. Fener'in mağlubiyeti de öyle
yahu bende diyordum bu Ahmet hiç Türk'e benzemiyor diye , memleket portekizmiş demekki neresindendin Portekiz'in içindenmi haha
Sorun da tam orda zaten, ben Türküm, ve Türk takımını desteklerim.. Ne bir fransız bozması nede kendini cumhuriyet sananlarla işim olmaz..
Armamızda ki Ayyıldız yeter
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
evet dün çok eglenceliydi dün gece tolgayla rolling yaptık 50lerde sıktık 150ye kadar kaput önde 160dan sonra insignia koparıp geliyo dsg gerçekten güzelmiş
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Iddaayi kazandm
Biz bu isin ithalatini ihracatini yeri gelio imalatini yapayrz
Dun 50 150 yaptik 160 kadar kaput boyu cc onde sonra insgnia gecio dedgmz dogru cikti kadir dsg ye hayran kaldi
aynen ama senın devirlerinde öyle bide 80lerde falan yapsaydık 120 den sonra koparmaya başlardım yani 50ler falan bizim araçlar için değil ama roll diye biçiyolardı bizi
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
lan değişik yiyorsa 100-200yapsaydın 4 boy 4 boy 40larda basıyoruz ben 2.viteste bu 1de e zaten dsg var sen kasındır dur dur 100-200 yapalım sana 4 boy koyim kendine gel alt devir degil üst devir yapıcaz ulan bari bi boy acabilseydin bende bişi sandım he kafa çıkardı 3den sonra ezdi kafayı insignnia
Kardes ben hic ole bsy iddaa etmedim dedgm 150 ye kadr kapit obde gder dedim 160 dan soora gecer onceki mesajlarda war
1,4 motor icin bence oldukca tatminkar gdisi var 2000 motor degilki bu 200 un ustunde gtsn senin araban hem hacim hem beygr olarak ustun gecmesi o hizdan sonra normal
Yorum