Keyifli ve bol muhabbetli bir akşam geçirdik göremediğimiz eski dostları gördük mutlu olduk özkan kardeşimede teşekkürler
yemekten sonra gustoda çaylar kahveler içildi maç seyredildi sonrasında dağıldık ama ne dağılış çok keyifli bir şekilde istoç un önüne kadar geldik ben yan yola girdim erhanlarlar trafik olan kısma oradanda mahbut beyegirmişler bende onları medipola gelmeden sağda bekliyorum erhanda kısa bir yol bularak yola girmişler bayrampaşada anca yakaladım sonrasında çağlayana kadar 3 lü show yaptık yine kazasız belasız bol adrenalinli bir dönüş oldu passatçı arkadaşları göremedim yolda kusura bakmasınlar
Bu arada arabamada maşallah diyorum chipli arkadaşlara kafa tutacak kadar iyi gidiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
FGJ-KTN-APG gişelerden sonra Passat'ı araya alıp iyi gazladınız ama olan bize oluyordu, Transit'in arka camında film şeridini izlerken Tolga sağa girdi de kurtardık haha
FGJ-KTN-APG gişelerden sonra Passat'ı araya alıp iyi gazladınız ama olan bize oluyordu, Transit'in arka camında film şeridini izlerken Tolga sağa girdi de kurtardık haha
Nasıl bir Filim Şeridi izlediniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Nasıl bir Filim Şeridi izlediniz
valla benim gördüğümün bu zamana kadar yaşadıklarım üzerine bir konusu vardı, Tolga'yla Kadir'i bilemiyorum
Yorum