Kadir zaten senin yuzunden, Erhan bir bana bir de refuje carpacakti. Ama adam tecrubeli, ne yapmasi gerektigini bilerek hareket etti. O durumda Gokhani dusunemiyorum.
Kadir zaten senin yuzunden, Erhan bir bana bir de refuje carpacakti. Ama adam tecrubeli, ne yapmasi gerektigini bilerek hareket etti. O durumda Gokhani dusunemiyorum.
ulan ben o erhanin agzina tukureyim niye çarpmadi sana üzüldüm bak şimdi haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Neyse ki bir durum olmamış. Nazar değdirmeyin Erhana. Adam kullanıyor maşallah.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
abi sen taa gerilerdeydin ne ara geldin yanımıza tolga ile birlikte arkadaydınız siz :/
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
evet yine super bir bulusma oldu bilimsel muhabbetler yapildir kirli su nasil icme suyu yapilir daha neler ogrenecegiz
KİRLİ su nasıl içme suyu yapılırmış bizede söyleyinde öğreneklim yapan varmışmı ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
aynen abi tek atışlık haha haha haha haha tam 15 dakika sonra yanlarındaydım erhan abi kesiyodu biletimi az kaldı ihihi ihihi
caddeye bekleriz genç ayrıca ben orda erhan abimin profesyonelline güvenerek üstüne sürdüm ihihi ihihi ihihi aynı şeyi sana yapsam vurursun bi yere yunus abi
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum