Tolga iyiliğn sağlığın üzerinde olsun.
Seni 3 senedir nerdeyse tanıyıorum. Dün bu üç yıllık arada bukadar uzun güldüğüne ilk defa şahit oldum.
Emre ile Kadir ile bi başladınız. Hi -hi-hi Ha-ha-ha He - He -He....
Bana da bulaştırdınız
Arada gulmekte gerekıyor.SAgolsun arkadaslarla ıyı eglendık bı kusurumuz olduysa affola
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Dün gece 12 gibi İncirli tarafında olan varmıydı ?
ben o taraflardaydım emreyle beraber gectık pespse bende jetta vardı emrede ınsgnıa zr plaka
bu forumun en guzel yani,buyuklerin buyuklugunu kucuklerin de kucuklugunu bilerek davranmasi ve herkesin kibirsiz, kaprissiz esit seviyede olup ortak paydada bulusabilmeleri....
bu forumun en guzel yani,buyuklerin buyuklugunu kucuklerin de kucuklugunu bilerek davranmasi ve herkesin kibirsiz, kaprissiz esit seviyede olup ortak paydada bulusabilmeleri....
iyi ki varsiniz...
aynen katılıyorum cok haklısın abi olaya güzel değindin ...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum