5 gibi bahcesehirden hareket edicem,erken gecip biraz volkanla takilip mekana gecmeyi planliyorum,4 kisi daha alabilirim,hasan erken cikabilirsen beraber gideriz.
5 gibi bahcesehirden hareket edicem,erken gecip biraz volkanla takilip mekana gecmeyi planliyorum,4 kisi daha alabilirim,hasan erken cikabilirsen beraber gideriz.
Bir aksilik olmazsa akşam 20.00 gibi Yenibosnadan hareket edeceğim..Allah bilir kaç saatte ulaşırım ..:P Yemek olayına benim ulaşmam zor kahveye yetişirim sanırım :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
hahaha 180nin altını kale almıyoruz malesef bu hafta sende gel caddede göster kendini gökan abi hem daha avantajlısın araban bizim arabalrın bagajı kadar haha haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
hahaha 180nin altını kale almıyoruz malesef bu hafta sende gel caddede göster kendini gökan abi hem daha avantajlısın araban bizim arabalrın bagajı kadar haha haha haha
bak hele dunku comeze kadir seni birak insigniadan sogutmayi araba kullanmaktan soguturum valla)
bak hele dunku comeze kadir seni birak insigniadan sogutmayi araba kullanmaktan soguturum valla)
benim insignia daha arka stop görmedi caddede gösteremedi kimse daha,1.16i ile deil istersen 1.35le gel caddede yutarım arabanı o akşam koyarsın sahibinden.coma sölemedi deme ihihi ihihi ihihi
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum