Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Muhabbetiniz bol olsun beyler,
Buda anlık insignia team Ailelerin buluşması
Bunlarda küçük atıştırmalıklar
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKamil hocam Alternatif spontene yapmışsınız muhabbet şahane tebrikler[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Evet Arkadaşlar;
Katılımcı arkadaşlar çok teşekkürler diyorum.
Ferhan Abi
Sufyan Hocam
Serhan
Orhan
Erhan
Berkan
Mustafa
Erman
Ersin
Hasan
Ahmet
Levent
Oğuzhan
Fatih
Hüdai
Tolga
Murat
Gelelim Mekan hakkında bilgi vermeye Ocak başı olarak tasarlanmış güzel ve temiz bir mekan ve güler yüzlü personeller ve kaliteli etleri olan Ailecek gidilebilecek bir mekan InsigniaTeam üyelerine %10-15 arası indirim var şifre InsigniaTeam
Gecenin güzellikleri yemek faslını anlatmayalım ama şansımıza bu gün sabah bağdan toplanmış 10 numara siyah üzüm faslından sonra Mustafa için doğum günü pastası hazırladık ama küçük bir karışıklık oldu devamı resimlerde
Karışıklık sonrası mustafanın hali
Karışıklıga sebebiyet veren pasta
Sonra Mustafa nın düzeldiği ve mutlu son
Bol kahkahalı ve bol muhabbetli bir geceydi
Mutluluğumuz daim olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Başta organizasyonu yapan Fatih abim'e, sonra katılan bütün abi ve kardeşlerime ,en son olarak da bu güzel kebapları hazırlayan tesis personeline teşekkür ederim...
Orjinal yazı sahibi: NurettinMenüyü tekrar paylaşmakta fayda var.
Mesela şundan var mı? haha
Orjinal yazı sahibi: NEŞTERMuhabbetiniz bol olsun beyler,
Buda anlık insignia team Ailelerin buluşması
Bunlarda küçük atıştırmalıklar
Cümleten hayırlı akşamlar
Yorum
-
bugün hem mekan olarak hem katılımcı sayısı olarak hemde muhabbet olarak , herşey çok güzeldi...doğum günüm için hazırlanan sürpriz pastada emeği olan herkese çok çok teşekkür ederim, inanılmaz mutlu oldum, böyle şeylere alışık olmadığım için biraz mala bağladım kusura bakmayın Hepinizden Allah razı olsun...
üzerinde müstehcen şeyler yazan pasta dikkat ederseniz benim kendi pastamdan farklı , yani ben bahtsız bedevi olduğum için yine benim başıma gelen komplo görünümlü bir hata aslında ama ben bunun böyle olduğunu düşünüyorum , bi ihtimal bu olay Erhan abinin başının altından çıkan bi komplo da olabilir
bu güzel gece için herkese tekrardan çok teşekkür ederim , iyiki varsınız , hep beraber nice nice yıllara inşallah..
obaa obaa obaawww.facebook.com/mstfkls
Yorum
Yorum