OOOf offf bu aksam bu ekiple eskisehire gelemiyecegime bir kez daha uzuldum. ( bakmayin uzuldum dedigime resmen kafayi yiyorum suan maad maad maad) Acaba istifa edip isimi biraksam yaa hani bi ara vardiya tv de yarisma programina katilmak icin kocasindan ayrilan kadin ... ihihi
İzzetcim istifaya gerek yok, sufyan abim yarın sana 2 günlük bir rapor yazsın olsun bitsin bu iş.
yine çok eğlenceli ve keyifli bir akşam geçirdik , katılan tüm dostlara teşekkürler , özellikle bize çektiği ziyafet için Erhan abime özellikle teşekküre borç bilirim , tatlılar içinde Fatih abime teşekkür ederek kesesine bereket diyoruz
yine çok eğlenceli ve keyifli bir akşam geçirdik , katılan tüm dostlara teşekkürler , özellikle bize çektiği ziyafet için Erhan abime özellikle teşekküre borç bilirim , tatlılar içinde Fatih abime teşekkür ederek kesesine bereket diyoruz
fotoğraflar için de çok teşekkürler Kamil abiii
Mustafacım sizlerle olmak bizim için çok mutluluk verici, bu mutluluğuda ölümsüzleştirmek ayrı bir keyif. ( sizin kadar beceremesekte)
fotoğraflar için de çok teşekkürler Kamil abiii
Mustafacım sizlerle olmak bizim için çok mutluluk verici, bu mutluluğuda ölümsüzleştirmek ayrı bir keyif. ( sizin kadar beceremesekte)
estağfurullah abi , Gülşah yengem bizim fotoğraf makinasını yanımıza almadığımız anlarda o görevi üstlenerek bizi büyük dertten kurtarıyo , yoksa millet bizim tepemize binicek siz fotoğrafçı değil misiniz lan nerde makinanız diye
Guzel bir gece oldu. Erhanin tam donanimli mekani sayesinde hem karnimiz doydu hemde arabalarimizi yikama firsati bulduk. Mekanini bize acip bizi cok iyi bir sekilde agirladigi icin Erhana ve katilim saglayan tum arkadaslara tesekkurler...
Katıldığım ilk haftalık buluşma oldu Erhan kardeşime mekanını bize açtığı için çok çok teşekkürler..Mangal işinide iyi bildiğini ispat etmiş oldu,ellerine sağlık..Tatlılar içinde Fatih hocama çok teşekkür ederim.Keyifli bir buluşma oldu katılan arkadaşlarıma da teşekkürler
Bir Video Başı ile sonu keyifli kamerayı taktığım Vantuzu iyi sabitleyemediğimden titreme var bolca ama yinede fluencle anca bu kadar oluyor
Bir Ara ikitane Beyaz Insignia oluyor oda Ahmet
Yorum