bir liste daha yapalım metin bey yada anket şeklinde birşey yapalım geliyorum gelmiyorum ve belki gibi şıklar olsa nasıl olur? veya bu konu üzeriinden geliyoruz felan mı desek???
yer , zaman ve saat konusunda artık hem fikir olundu zannedersem. saat 8'de 19,04,2012 perşembe gününde (yani yarın) kağıthane barbisos cafe de olucak.
herhangi bir ön buluşma toplanma yeri vc. birşey olcak mı?
sanırım zaman kısıtlı olduğu için barbisos öncesi toplanma olacağını sanmıyorum ben anadolu yakasından geleceğim işten 18:30'da çıkıyorum trafik yol derken ancak gelirim herhalde.
avrupa yakasında oturan arkadaşlar belki daha önce toplanabilirler.
o saatlerde Anadolu Avrupa geçişleri genelde rahat oluyor..
sufyan abi geliyorsun değilmi?
kambersiz düğün olmaz umarım bir aksilik çıkmaz
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Ben trafik vardir die erken ciktim ama trafik yokmus simdi geldim . Neyseki kuzen var yanimda tavla aticaz beklerken. Bu arada buraya ilk kez gelwcek olan varsa simdiden soylim mekan hakikaten guzel valeside var. Kimin fikri old hatirlamiyorum ama zevkli adammis.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Ben trafik vardir die erken ciktim ama trafik yokmus simdi geldim . Neyseki kuzen var yanimda tavla aticaz beklerken. Bu arada buraya ilk kez gelwcek olan varsa simdiden soylim mekan hakikaten guzel valeside var. Kimin fikri old hatirlamiyorum ama zevkli adammis.
Yorum