Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Muz yeme seansı mı yaptınız
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: whiteaglefoto falan yok mu*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinBu akşam çok güzel bir sürpriz yaşadım.
Fatih abi başta olmak üzere tüm dostlara bu güzel sürpriz kutlama için teşekkür ederim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Çok güzel bir geceydi etler fena muhabbet fena
Dönüşte E250 nin dersini verirken kuzeni unuttum ama olsun yinede güzeldiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
maymun iştahlı şeyy haha*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum
-
Bugün bir iş arkadaşımla sohbet ederken, "abi dün akşam adamlar çekmişler canavar gibi insigniaları bizim evin oraya, mangala takılıyorlardı" felan diye konuşunca nedense(!) bir tebessüm oluştu yüzümde
(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Çok güzel bir geceydi etler fena muhabbet fena
Dönüşte E250 nin dersini verirken kuzeni unuttum ama olsun yinede güzeldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Çok güzel bir geceydi etler fena muhabbet fena
Dönüşte E250 nin dersini verirken kuzeni unuttum ama olsun yinede güzeldiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Ikisi bir muzu paylasamadilar daha cok istekli olan aldı muzu2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
Yorum