Ofluoğlu köftedeyiz arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bugünün açılış buluşmasını Kütahyadan gelen ve tesadüflen karşılaştığımız Ali abiyle beraber yaptık.Tanıştığıma çok memnun oldum.Ayağına sağlık.Zaten resimler gelecektir.Lezzetten sonra gokart pistinde abiler ter döktüler (her ne kadar kolları ağrısada).Gelen gelemeyen herkesin ayağına yüreğine sağlık..You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.Son düzenleme: ahmeetfuraat; 17.03.2017, 00:35.2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmeetfuraat View PostBugünün açılış buluşmasını Kütahyadan gelen ve tesadüflen karşılaştığımız Ali abiyle beraber yaptık.Tanıştığıma çok memnun oldum.Ayağına sağlık.Zaten resimler gelecektir.Lezzetten sonra gokart pistinde abiler ter döktüler (her ne kadar kolları ağrısada).Gelen gelemeyen herkesin ayağına yüreğine sağlık..
Geceye sohbetin eşsiz lezzeti ile eşlik eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim kendimi 40 yıllık dostlarımın yanında hissettim..
(Her ne kadar gazlarken Fatih abiyi yakalayamasalar da KTN fena değildi : )Son düzenleme: aliuluer; 19.03.2017, 22:34.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum