Her zaman olduğu gibi müthiş bir geceyi daha geride bıraktık.
Malatya'dan gelen Murat ve Fatih kardeşimizin Perşembe buluşmasına katılması bizleri çok memnun etti uzun zamandır göremediğimiz Gökhan ve babası,Erol hocam,Anıl kardeşim,Emre kardeşimin katılımı ile buluşmamız renklendi kalabalık bir ekiple (22 Kişi) Antepli üstadım'da enfes yemeklerimizi yedik.
Yemek öncesi Murat hocanın arabasının neler yapabileceğini Yusuf kardeşim test etti murat hocamda onayladı yemek sonrası beykoz yoluna doğru misafirleri birde FGJ gezisi yaptırdım mekanda geldik hoş sohbet eşliğinde çaylarımızı kuruyemişlerimizi yedik Malatya'dan özel gelen kaysı türevleri tepsisi muhteşemdi teşekkürler Murat Hocam.
gecenin geç vakitlerine kadar sohbetlerimiz devam etti geceyi Ktn ile sonlandırdık.
İyiki varsınız arkadaşlar
Yaşasın Insignia Team Kardeşliği.
Fotoları Çağrı gün içinde paylaşır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Harika bir buluşmaydı, Başta uzaklardan gelen Murat ve Fatih olmak üzere gelen herkesin ayağına sağlık. Mustafa ve Ali'ye ev sahiplikleri için ayrıca teşekkürler.
Eveeeettt 3 senedir ha geldik ha gelecez derken sonunda bir persembe buluşmasında katıldık.. abilerim ve kardeslerimle guzel bir geceye imza attık.. Başta Fatih abi olmak uzere odak dynamics te bizi agırlayan çağrı kardeşime persembe aksami enfes yemekleri ve hoşsohbetiyle Antepli üstadımın prensi.. namıdeger baboli Ali kardeşime bizleri beykozda agirlayan ve misafir eden ve ve araç tahsis eden adamın kralı Mustafa kardeşime.. çok çok teşekkür ediyorum.. Benim 1.4 ü istanbul trafiginde devir kesiciye sokan yusuf kardeşimide pilotlugundan dolayı tebrik ediyorum.. Aracın nefesi açılmış resmen..)))) Neşter Kamil abim Deli kadir ve özdemir hocam sizlerlede tanısmak benim icin büyük mutluluktu.. Bulusmaya katılan yeni tanıştıgım arkadaslarıma da sıcak tavırları ve hoşsohbetleri için ayrıca Teşekkürler.. istanbula gelmişken araca da bir kaç uygulama yapalım dedik ufak tefek birsey yaptırdık memlekete dönünce paylaşırım. insignia team ile bir çok dost kazanmışım bunu burada daha iyi anladım..herkese teşekkür ler arkadaşlar.. clapclap clapclap clapclap
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Murat bende kendi adıma Seni ve Fatih'i ve tanıdığıma çok memnun oldum, çok şanslısın bu kadar boş trafik ancak 9 günlük bayram tatillerinde olur Uygulamalarla ilgili başlığını sabırsızlıkla bekliyorum. Dün uğrayıp hayırlı yolculuk dileyecektim ama işleri ayarlayamadım. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar.
Eveeeettt 3 senedir ha geldik ha gelecez derken sonunda bir persembe buluşmasında katıldık.. abilerim ve kardeslerimle guzel bir geceye imza attık.. Başta Fatih abi olmak uzere odak dynamics te bizi agırlayan çağrı kardeşime persembe aksami enfes yemekleri ve hoşsohbetiyle Antepli üstadımın prensi.. namıdeger baboli Ali kardeşime bizleri beykozda agirlayan ve misafir eden ve ve araç tahsis eden adamın kralı Mustafa kardeşime.. çok çok teşekkür ediyorum.. Benim 1.4 ü istanbul trafiginde devir kesiciye sokan yusuf kardeşimide pilotlugundan dolayı tebrik ediyorum.. Aracın nefesi açılmış resmen..)))) Neşter Kamil abim Deli kadir ve özdemir hocam sizlerlede tanısmak benim icin büyük mutluluktu.. Bulusmaya katılan yeni tanıştıgım arkadaslarıma da sıcak tavırları ve hoşsohbetleri için ayrıca Teşekkürler.. istanbula gelmişken araca da bir kaç uygulama yapalım dedik ufak tefek birsey yaptırdık memlekete dönünce paylaşırım. insignia team ile bir çok dost kazanmışım bunu burada daha iyi anladım..herkese teşekkür ler arkadaşlar.. clapclap clapclap clapclap
Hay maşallah ne iyi etmişsin öyle. Bu tarihi anların fotoları isteriz. Ayrica aracın da fotolarıni bekliyoruz. oleyy oleyy
Yorum