Bu gece nişanımız var. Yoksa gelecektim. Size şimdiden iyi eğlenceler. Cumartesi günü de düğünümüz olacak inşallah. Bizim yavru da gelin arabası olacak.
Bu gün biraz erken başladık AutoShow 2015 basın günü ziyareti için Çağrı ile birlikte Autoshow'a gittik yeni araçları gördük Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ile samimi bir sohbetten sonra diğer markalarıda biraz inceledik ve İstanbulun trafiğini düşünerek Autoshowdan çıktık yolumuzun üzerindeki Ali(Opc) kardeşimizi ziyaret ettik hoş sohbetten sonra akşam buluşması için rengarenk çoraplardan ikram etti sonrasında Bayrampaşada Ahmet kardeşimize uğradık babası ile hoş sohbet ettik ve yemek için Kasap şakire gittik afiyetle etlerimizi yedik 16 kişi ile sonrasında Gokarta gittik sonrasında Bebeke geçildi Waffle yemek için sonrasında çay için Şahin tepesine çıkıldı gırgır şamata on numara yusuf hakkını helal et erhanın niyetini bilmiyordum en son arkadaşları şahintepesinde çay çerken bıraktım
İyiki Varsınız arkadaşlar
Allahım Birlikteliğimizi Bozmasın
Yaşasın Insigniateam KArdeşliği
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Dün yine çok keyifli bir buluşma oldu,gelen herkesin ayaklarına sağlık,kasap şakirde buluştuk yemeğimizi yedik,ardından bagcılarda ki go karta gittik eğlendik,oradan bebeğe waffle yemeye gittik ve kapanışı şahintepesinde yaptık,dönüş yolu efsaneydi,yeni kasa c180e 6 kişi bindik ve 6 kişide normal bi 6 kişi değildi Çoraplar için Ali ağabeye teşekkür ederiz,renkli renkli 1.sınıf çorap göndermiş hepimize sağolasın,
Yaşasın insigniateam kardeşliği clapclap clapclap clapclap
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Evet dostlar,yarın perşembe ve buluşma yeri olarak,Sarıyer telli baba restoranı düşündük,güzel bir menü fiyatı aldık,havalar güzelleşti,bi bogaz havası alalım dedik,kesin geleceklerin yazması gerekiyor rezerv işlemini sonlandırmak için.
1-Fatih abi
2-Erhan abi
3-Yusuf abi
4-Mustafa abi
5-Çağrı
6-Ben
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Evet dostlar,yarın perşembe ve buluşma yeri olarak,Sarıyer telli baba restoranı düşündük,güzel bir menü fiyatı aldık,havalar güzelleşti,bi bogaz havası alalım dedik,kesin geleceklerin yazması gerekiyor rezerv işlemini sonlandırmak için.
1-Fatih abi
2-Erhan abi
3-Yusuf abi
4-Mustafa abi
5-Çağrı
6-Ben
Yorum