Aslında aklıma gelmedi degil. Bir ara bizim deli garson fatih abiye "hesabına bilek güreşi yapalım senle" demişti. Şimdi bu deliya önceden hesabı ödemiş olmasın
Aslında aklıma gelmedi degil. Bir ara bizim deli garson fatih abiye "hesabına bilek güreşi yapalım senle" demişti. Şimdi bu deliya önceden hesabı ödemiş olmasın
la onun ben kalıbına sürttürim , ne hesap ödemesi , hayrına çay bile ısmarlamaz o be yaaa
la onun ben kalıbına sürttürim , ne hesap ödemesi , hayrına çay bile ısmarlamaz o be yaaa
yine bi Trakya esintisi sezdim sanki haha haha haha
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
O degilde adam hiç mi ne yiyip ne içtigine bakmaz.. Sonuçta yüklü bi hesap yani
Benim o adam hakkinda bildigim tek sey adamin kayserili olmadigidir
O zaman trabzonludur senin gibi
Bonkorlugune baklirsa olabilir
Kayserililer baya acıtmış belli oldu Gökhancım
sen niye trabzonu sahiplendin ben almadım şimdi rolleyes
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Mustafa senin pesini birakti garson artik
Yeni mekan onerileri lazim artik
valla doğru söylüyosun Tolgacım , hepimiz duyduk , eleman bu masadan birini gözüme kestirdim ama Mustafa değil dedi, böylece bende kurtulmuş oldum yeni hedefinin Mr. Erhan olduğunu tahmin ediyoruz haha
Mustafa senin pesini birakti garson artik
Yeni mekan onerileri lazim artik
valla doğru söylüyosun Tolgacım , hepimiz duyduk , eleman bu masadan birini gözüme kestirdim ama Mustafa değil dedi, böylece bende kurtulmuş oldum yeni hedefinin Mr. Erhan olduğunu tahmin ediyoruz haha
eskilerin tadını yeniler vermez ama mustafacım unutma
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum