Melih hocam canin cekmesin diye yazmiyorduk ama biraz yazalim
Mekanda on numara baliklaeimizi yedik meyvemizi yedik helvamizi yedik caylarimuzi ictik biraz golf gti test ettik sonrasinda bowling icin mecidiyekoye gittik giderk keyifli gittik kadirin yildizini test ettim gokart arabasi gibi kisa mesafede guzel keyifli bowlingten sonra ahmetin bmw sini test ettim masallah iki aracta cok guzel 0-150 de insigniayi gecerler ama sonrasi yok
Kagithanede hali saha macu devam ediyor
Daha yazayimmi
Resimleri cagri yukler
Iyiki varsiniz arkadadlar
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Melih hocam canin cekmesin diye yazmiyorduk ama biraz yazalim
Mekanda on numara baliklaeimizi yedik meyvemizi yedik helvamizi yedik caylarimuzi ictik biraz golf gti test ettik sonrasinda bowling icin mecidiyekoye gittik giderk keyifli gittik kadirin yildizini test ettim gokart arabasi gibi kisa mesafede guzel keyifli bowlingten sonra ahmetin bmw sini test ettim masallah iki aracta cok guzel 0-150 de insigniayi gecerler ama sonrasi yok
Kagithanede hali saha macu devam ediyor
Daha yazayimmi
Resimleri cagri yukler
Iyiki varsiniz arkadadlar
Oh valla rahatladım abi Gecenin yarısı oldu sizden bi ses seda çıkmayınca korktum bi terslikmi var diye.
Maşallah yine dolu dolu bir perşembe . Keyfiniz, muhabbetiniz, neşeniz bol olsun her daim. Çok istedim bugün orada olmayı, hatta akşamüstü bir ara dedim haber vermeden basayım gideyim ama işler yetişmedi. Nasip değilmiş demek ki. Fotoğraflardan sizleri takip etmekte orada olmak kadar keyifli
Dün yine güzel bol muhabbetli bir akşam geçirdik. Mekan çok güzeldi tam bizlik bence her hafta oraya gidelim .
Erhan içinden Nasıl geçtim arkadan nal topladınız huaaaaaaa Ktn nin devri bitti Artık ARD var
Bu ortamı oluşması için gayret gösteren herekese sonsuz teşekkürler Yaşasın İNSİGNİA TEAM dostluğu
Yorum