Yahu sen kime anlatiyorsun fatih ne bilir bu kefere safida namazida hikayeden geliyir namaza iste millet yatinca oda yatiyor kalkinca oda kalkiyor numaradan agzini oynatiyor dua okuyorum diye ben bilmezmiyim bu kefereyi haha haha
volkanım tamamen kendını anlatmısın allahın damızlıgı haha
bir atasozu var erhan bildinmi.. bilmediysen soyliyeyim police police police police police yarin geliyorum bulusmaya merak etme az kaldi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaslar bu aksam coom istedigim bukusmaya yurt disindan gelen musyerim yuzunden katilamiyirum insaalah birdaki bulusmaya volkan beni affet ne guzel onume alcaktim seni haha
Yahu sen kime anlatiyorsun fatih ne bilir bu kefere safida namazida hikayeden geliyir namaza iste millet yatinca oda yatiyor kalkinca oda kalkiyor numaradan agzini oynatiyor dua okuyorum diye ben bilmezmiyim bu kefereyi haha haha
volkanım tamamen kendını anlatmısın allahın damızlıgı haha
bir atasozu var erhan bildinmi.. bilmediysen soyliyeyim police police police police police yarin geliyorum bulusmaya merak etme az kaldi
Ya volkanim senin mesajlari niye her defasinda siliyorlar haha haha
Yorum