Bahçeşehir tarafı olursa yemek + sinemaya beni de yazın OPC500 Ali abiyide alıp gelirim. Bilenler bilir ayağım alçıda olduğu için bir süredir buluşmalara katılamıyordum. Şimdi Team bahçeşehire kadar gelirse katılmamak ayıp olur
Team her hafta geliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ben genellikle kağıthane diye biliyordum. Hatta topuk yaylasına gidilmeden önce odakta yılmaz abiyle ve diğer arkadaşlarla karşılaştığımızda buluşma nerde diye sorduğumda kağıthane olucak büyük ihtimal demişlerdi, ondan sonra foruma girmeye fırsatım olmadı geçen hafta bahçeşehire geldiğinizide şimdi gördüm eski mesajlara bakınca
Yarın Kemerburgaz Offluoğlu köftedeyiz 20:00-21:30 arası yemek yenir ve vielanda gidilir.
akşam Saat 22:00 Sinema için Vıelanda gidilecek
kesin gelecekler bilgi versin ona göre bilet alınacak
Ben genellikle kağıthane diye biliyordum. Hatta topuk yaylasına gidilmeden önce odakta yılmaz abiyle ve diğer arkadaşlarla karşılaştığımızda buluşma nerde diye sorduğumda kağıthane olucak büyük ihtimal demişlerdi, ondan sonra foruma girmeye fırsatım olmadı geçen hafta bahçeşehire geldiğinizide şimdi gördüm eski mesajlara bakınca
Öncesi kağıthane sonrası bahçeşehir oluyor
Yarın Kemerburgaz Offluoğlu köftedeyiz 20:00-21:30 arası yemek yenir ve vielanda gidilir.
akşam Saat 22:00 Sinema için Vıelanda gidilecek
kesin gelecekler bilgi versin ona göre bilet alınacak
Beni yaz abi listeye, çok ters bir şey olmazsa geliyorum.
birincisi bahcesehırdede sınema salonu var
ıkınıcısı se recep ivedigie gitmiş olabılırsınız bende gıttım hafta nsonu veya eslı gıtmesk ısteyebılırsınız bırdaha ızlenmıyormu bı fılm ya mstfklş bızım ıçın düğün dernegı on defa izlemiştir bende sahsen 4 defa izledim kıvırmyalım lutfen
ve perşembe aksamı için sayı belılemesı yapmak lazım önceden bılet alalım
saygılarımla e.keten
baskan sen ne dıyosan ole olacak saygılarımla. Baboli
Yorum