Dün Akşam Yine Keyifli bir gece geçirdik Köftecide Bonfile yedik Team 'e teşekkürler sonrasında barbisosta çaylar kahveler içildi işim olduğu için erken çıkmak zorunda kaldım
İyiki Varsınız Arkadaşlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
dün yemek hesabını kim ödedi anlayamadım kim ödediyese yada ödeyenlerin kesesine bereket . çay ve sahlepleri için sufyan abime teşekkür ederim kesene bereket abi.
Sonrasında kadir kardeşim aldı beni bebek sahiline götürdü arabanın içinde çay içtik kadiriminde kesesine bereket
dün yemek hesabını kim ödedi anlayamadım kim ödediyese yada ödeyenlerin kesesine bereket . çay ve sahlepleri için sufyan abime teşekkür ederim kesene bereket abi.
Sonrasında kadir kardeşim aldı beni bebek sahiline götürdü arabanın içinde çay içtik kadiriminde kesesine bereket
Dünkü Yemekleri Team Ödedi geçen haftadan haraç kesmistik bu hafta team için harcadık
Bebek,Sahil,Araba,Çay ve siz ikiniz burada bir yanlışlık var sanki alala
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yoğun istek üzerine buluşmalara perşembe mi devam edelim cuma mı diye oylama yapıyoruz
Ancak ankette buluşmaya gelmeyenler de oy kullanabildiği için anket yerine buradan sözlü oy almaya karar verdik.
En azından bir sefer dahi haftalık buluşmalara katılmış olanların oylarını dikkate alacağız.
Yoğun istek üzerine buluşmalara perşembe mi devam edelim cuma mı diye oylama yapıyoruz
Ancak ankette buluşmaya gelmeyenler de oy kullanabildiği için anket yerine buradan sözlü oy almaya karar verdik.
En azından bir sefer dahi haftalık buluşmalara katılmış olanların oylarını dikkate alacağız.
Ben başlayım;
1- cagri - çarşamba
2-
Perşembe
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum