tamam o zaman bu akşam Bahçeşehir mantı cafe'deyiz...Rezervasyonumuzu Keten yapar artık bide yol tarifi veya adres yazarsa süper olucak , çünkü ben google'da Bahçeşehirde Mantı cafe isminde bi yer bulamadım
bulamazsak hasana yada murata sorarız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
tamam o zaman bu akşam Bahçeşehir mantı cafe'deyiz...Rezervasyonumuzu Keten yapar artık bide yol tarifi veya adres yazarsa süper olucak , çünkü ben google'da Bahçeşehirde Mantı cafe isminde bi yer bulamadım
bulamazsak hasana yada murata sorarız
akşam ola hayrola , Erhan yazar zaten ya mantı keyfidir ya da Bodrum Mantı'dır..
ööööö höööö gelen var gelemeyen var arkadaş nereden cıktı şimdi mantı işi canım çekti valla ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
929 ziyaretçi Bodrum Manti ziyaretçisinden 33 fotoğraf ve 10 tavsiye gör. "Mekan çok keyifli, kızarmış mantısı harika, personele soylenecek laf yok 10..."
Bodrum Mantı & Cafe
Adres: Avni Akyol Bulvarı Loca Evleri A Blok D Girişi No:7 2. Kısım Bahçeşehir
Tel : 0212 546 10 10
telefonla görüştüm ben rezervasyona gerek yokmuş , yerimiz müsait dedi...tarif olarakta Hasan Abinin dükkanın (Safir A.V.M.) gerisinde, Murat abinin dükkanın (Ekim Perde) ordaymış sanırım , yeri basit yani, bulamayan olursa birimize telefon açar..
Yine bol muhabbet ve sohbetli bir buluşma oldu erhan kardeşimizin gelmesiyle nedeni arttı katılan bütün arkadaşlarıma bu güzel geceyi oluşturdukları için teşekkürler
Iyi varsınız arkadaslar
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Erhan kardeşimiz de tekrar aramızda. Çok şükür.
Modifiyeleri hala tam oturmamış ama o da olur inşallah.
Birşey farkettim.Team' de olmak ilaç gibi geliyor.
2009'da Askerdeyken kurtlar vadisi saati gelsin diye iple çekiyordum .
Bundan böyle Perşembe günlerini iple çekiyorum.
"InsigniaTeam birlikte güç üretmeye devaam."
Not . Ali abiyi gören oldu mu? Katılmadı sanki.
Eksikliğini hissetmedik diye sanmasın!
Yorum