Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: İstanbul - Haftalık Olağan Buluşmalar
Valla güzeldi
dünü özetler isek
İlk önce Lezzet Diyarında malum operasyondan sonra Barbisosa geçildi çaylar kahveler sahlepler tatlılar yendi içildi Özkan hocamın kesesine Allah bereket versin sonrasında vefaya Boza içmeye gittik Mustafa kardeşimin kesesinede Allah bereket versin ve daha sonrasında Mustafanın işyerine giderek güzel çaylar eşliğinde sohbetimizi yaptık ve dağıldık .
Dün Özkanın yeni aracını test ettim Allahım kazalardan bellardan korusun 520D alt devirler çok iyi üst hızlarda alt devirdeki performans yok frenleme çok güzel frene basıp ellerinizi bırakıyorsunuz ve direksiyon sabit kalıyor kesinlikle sağ sol yapmıyor 70-80 giderken sert fren yapıp denedim maşallah diyelim konfor ve kalite gösteriyor kendini
Katılımcılar
Sufyan
Mustafa
Özkan
Erman
Yusuf
Çağrı
Muahrrem ve Arkadaşı
Fatih
Hasan
ve ismi Lazım değil
ve gecenin sürprizi Bülent hocam
Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
Yaşasın Insigniateam kardeşliği
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Akşam için özel bir düşüncemiz vardı olmadı artık daha sonra yaparız
genel talep üzerine akşama Lezzette buluşulacak gelmek isteyenlere duyrulur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Bu hafta diş rahatsızlığımdan dolayı katılamayabilirim ama katılmak için elimden geleni yapacağım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: smg05Bu hafta diş rahatsızlığımdan dolayı katılamayabilirim ama katılmak için elimden geleni yapacağım
Abi dolgu bu zamana kadar kurtardı, kanal tedavisine döndük2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55sufyan abi bakiyorum da agzinin suyu akmis)2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum