bu akşamı hazırlayan Ahmedime çayları ısmarlayan Ali abime tükanına yakın olsun diye zeyrek zeyrek diye tutturan beni neden öpmedin diye çıkışta trip atan Mustafa kardeşime teşekkür ederim... (orda bebek gibi tüysüz sakalsız Kadirim dururken senin gibi kıllıyı ne öpücem)
ayrıca Muharreme de hayırlı olsun Allah kazasız belasız gönlünce binmeyi nasip etsin.
bu arada Kadirin gitmesini isteyen ne çok adam varmış yaa neyse bende bari face den ve tel den sileyim...
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
bide köfte yediniz demek...
bunlar hep böyle kardeş zaten geç gittim diye iki adet kanat verdiler önüme köfte bilem yiyemedim birde foto mu çekmişler... maad maad maad
kıyamam
ben sana çok güzel kıyacam çağrı sen ilk çayır çimende kaç benden 1.90 cm boyum yok ama başka hünerlerim var Volkan abim başta olmak üzere tüm forum bilir.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
bu akşamı hazırlayan Ahmedime çayları ısmarlayan Ali abime tükanına yakın olsun diye zeyrek zeyrek diye tutturan beni neden öpmedin diye çıkışta trip atan Mustafa kardeşime teşekkür ederim... (orda bebek gibi tüysüz sakalsız Kadirim dururken senin gibi kıllıyı ne öpücem)
ayrıca Muharreme de hayırlı olsun Allah kazasız belasız gönlünce binmeyi nasip etsin.
bu arada Kadirin gitmesini isteyen ne çok adam varmış yaa neyse bende bari face den ve tel den sileyim...
bunlar hep böyle kardeş zaten geç gittim diye iki adet kanat verdiler önüme köfte bilem yiyemedim birde foto mu çekmişler... maad maad maad
kıyamam
ben sana çok güzel kıyacam çağrı sen ilk çayır çimende kaç benden 1.90 cm boyum yok ama başka hünerlerim var Volkan abim başta olmak üzere tüm forum bilir.
neymiş o hünerlerin söylede bilelim izzetçim haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
kıyamam
neymiş o hünerlerin söylede bilelim izzetçim haha
rakibim güçlü diye korkup ondan kaçmam beni indirdi diye geri vites yapmam ben onu indirene kadar uğraşırım aylar sürse bile sen iyi bilirsin volkan abim...
2010 BMW 320d Lci
ya varya şuan şu video yu seyredince acaip duygusala bağladım bu dostluğumuz abi kardeş ilişkimiz inşAllah bir ömür sürer... bu platformu kuran yöneten bu aileye dahil olan kim varsa bu anları bana yaşattığınız için çok teşekkürler sizlerle çok güzel vakit geçiriyorum...
2010 BMW 320d Lci
ya varya şuan şu video yu seyredince acaip duygusala bağladım bu dostluğumuz abi kardeş ilişkimiz inşAllah bir ömür sürer... bu platformu kuran yöneten bu aileye dahil olan kim varsa bu anları bana yaşattığınız için çok teşekkürler sizlerle çok güzel vakit geçiriyorum...
Abilerim, Kardeşlerim sizlerde sağolun, varolun, afiyet olsun.. Bende sizi mekanımda ağırlamaktan dolayı çok mutlu oldum..
Yeni yeni mekanlar, işletmeler keşfetmek dileğiyle
Yusuf Abime' de emeklerinden dolayı teşekkür ederim, sen olmasan Ali abi bizi yiyecekti vallahi
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
uzun bır aradan sonra perşembe bulusmasına katılabıldım,hersey harıkaydı,basta ahmed ıme,arkadsına ve yusuf uma sonra tum dostlara teşekkürler,yedık ıctık güldük eglendık,mutlulugumuz daım olsun Insallah clapclap (e napııım dun de ben cok açtım) ihihi
Yorum