Kadeşim karşıdan gelenlerde var birisİ bir uçta ötekisi bir uçta
Arkadaşları düşünmek lazım orta bir yerde buluşun kardeşim
Öyle Bahçeşehire taşınıp buluşmaları bahçeşehirde yapmak varmı leeeennn Arkadaşlar Kağıthane candır kanmayın siz bu yeni bahçeşehirli Erhana
Ulan üçkağıtçı Erhan evinin yanında olduğu için rahat rahat konuşuyordun trafik yok dur kalk yok yemeği ye 3 dakikada evde ol şimdi ne yapacaksın üçkağıtçı gelecenmi her hafta Kağıthane'ye
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ulan üçkağıtçı Erhan evinin yanında olduğu için rahat rahat konuşuyordun trafik yok dur kalk yok yemeği ye 3 dakikada evde ol şimdi ne yapacaksın üçkağıtçı gelecenmi her hafta Kağıthane'ye
volkan abi canımsın sen kralsın konus abi kim tutar seni yourock
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
volkanım bana her yol paris biz burdan karsıya bıle gectık senın evının dıbıne ama seninn ...... yemedi ve gelmedin
görecez bakalım Paris'i yada hanyayı konyayı .. Karşıya geldinizde bilerekmi gelmedim işim vardı gelemedim bundan sonra seni görecez daha düne kadar Kağıthane candır diyordun şimdi nediyecen bakalım haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
volkanım bana her yol paris biz burdan karsıya bıle gectık senın evının dıbıne ama seninn ...... yemedi ve gelmedin
görecez bakalım Paris'i yada hanyayı konyayı .. Karşıya geldinizde bilerekmi gelmedim işim vardı gelemedim bundan sonra seni görecez daha düne kadar Kağıthane candır diyordun şimdi nediyecen bakalım haha
olum ben arkAdaslarım ıcın her yere gelırım senın gıbı bahane uydurmam trafık var dıyıp gelmememızlık yapmam ramazanda kac kere geldın mustafanın oraya bız her persembe ordaydık
Yorum