Gelmek isteyipte gelememek var yaw.
Kolayca katılabilenlere sesleniyorum istanbulda olmanın değerini bilin ve keyfini çıkarın.
Murat seni bayağıdır görememiştik iyi muhabetler.
Islerimden dolayi firsat bulamiyordum bugun cok iyi geldi.Özlemişim gerçekten...
Bu guzel aksam icin butun abilerime ve kardeslerime cok tesekkur ederim cok eglenceli bir geceydi.Hasan hasta oldugundan erken ayrildi tekrar gecmis olsun diyorum.Fatih abiye bozalar Erhanada sahlepler icin ayrica tesekkurler.
Bu guzel aksam icin butun abilerime ve kardeslerime cok tesekkur ederim cok eglenceli bir geceydi.Hasan hasta oldugundan erken ayrildi tekrar gecmis olsun diyorum.Fatih abiye bozalar Erhanada sahlepler icin ayrica tesekkurler.
Muratim afiyet seker olsun her zaman gel
Eyvallah gönlü zengin kardeşim.Allah razı olsun...
yine bol kahkahali ve muhabbetli super bir aksam olduzun zamandir gormedigimiz murat ve orhunda nesemize nese katti
bizim ekip masallah pire gibi hadi vefaya boza icmeye gidecegiz dedik ziplaya ziplaya vefada meshur bozamizi ictik hadi tekrar cay ve sahlep icin barbisosa geldik yine sicak sohbetler esliginde evlere dagildik
kalabalik bir ekip bulusmasi oldu katilimcilara tesekkurker
katilamayan bazi arkaslarimiz telefonla ve sms ile katildi onlarada tesekkurler
hasanimada gecmis olsun
iyiki varsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Eeee ben boşuna demiyorum fatihe , sen bozacisin şahidin erhanda şiraci diye haha ama şirayi fazla satmiş herhalde sahlepe geçmiş bunun sahlebide içilmez ya neyse haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Eeee ben boşuna demiyorum fatihe , sen bozacisin şahidin erhanda şiraci diye haha ama şirayi fazla satmiş herhalde sahlepe geçmiş bunun sahlebide içilmez ya neyse haha
Yorum