abi mekan süper ama burası bizim için baya lüküs biyere benziyo
Ya mustafacım bizim neyimiz eksik ki milletten hatta fazlamız bile var İnsignialarımız.
Ben sadece tarihi ve farklı bir yer olarak alternatif olabilirmi diye düşündüm. Mekan menü felan güzel 2 kişi 59 tl, 4 kişi 109 tl fiyatda çok güzel eğer buraya karar verilecekse gelecek arkadaşlar bu sayfadan kuponunu alsın yarın sabahtan rezervasyon yaptıralım.
Lüküs yere takılan şahıslar adam görsünler gidelimde değilmi
Ya mustafacım bizim neyimiz eksik ki milletten hatta fazlamız bile var İnsignialarımız.
Ben sadece farklı tarihi ve farklı bir yer olarak alternatif olabilirmi diye düşündüm. Mekan menü felan güzel 2 kişi 59 tl, 4 kişi 109 tl fiyatda çok güzel eğer buraya karar verilecekse gelecek arkadaşlar bu sayfadan kuponunu alsın yarın sabahtan rezervasyon yaptıralım.
abi şimdi biz buraya indirimli gidersek kuponlu falan ben bide bunlara zevk için 1 TeLe bahşiş verelim diyorum
Ben sadece farklı tarihi ve farklı bir yer olarak alternatif olabilirmi diye düşündüm. Mekan menü felan güzel 2 kişi 59 tl, 4 kişi 109 tl fiyatda çok güzel eğer buraya karar verilecekse gelecek arkadaşlar bu sayfadan kuponunu alsın yarın sabahtan rezervasyon yaptıralım.
abi şimdi biz buraya indirimli gidersek kuponlu falan ben bide bunlara zevk için 1 TeLe bahşiş verelim diyorum
Yani olması gerekende o zaten, usulü bozmamak lazım hizmeti indirimli veriyorsa, bahşişide indirimli bekleyecek haha haha haha haha
Arkadaşlar o zaman elimizi çabuk tutup katılım yapacakların kuponlarını alması lazım, kuponlarını alanlarda siteye listeyi oluştursunlar. Erken kalkan hızlı yol alır derler beyler.
Farklı bir mekan olursa katılırım. Kupon alınması gerekiyorsa benim için de alabilrsiniz. Tek katılacağım kupon eğer Çift kişilik ise gelen arkadaşlardan birisi ile paylaşırım... Yoksam Barbisos da ok benim için.
Kimler geliyor?
Yorum