Bu arada dün biz Resimde gözüken ekip sıcak güzel bir ortamda yemeklerimizi yedik Mehmet hocamı uğurladık sonrada Dolmabahçeye gittik bir de ne görelim bogazın serinliklerinde titreyen genç bir kaç arkadaş ve mekanda inşaat çalışması olduğundan Mustafanın önerisi ile Unkapanında güzel bir mekanda çaylar kahveler kuruyemişler vs.. bol muhabbetli ve keyifli bir akşam geçirdik Katılımcılara teşekkürler katılamayanları ise Cumartesi akşamı maça bekliyoruz obaa obaa obaa
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Mustafa ısmarladı bunu da not edelim de. Ayrıca teşekkürler.
Hatta Emniyetler Emniyetlisi sayın genel müdürümüz Gökhan da ısmarladı en azından aklımda böyle kalmış. Hatalıysam Gökhan yine ısmarlar.
Özellikle içimden geldi deyip bir gün Mustafa kardesime sevdiği bir yemek ismarlarım diyeceklere hitab etmek istedim.
Gene çok güzel ve keyifli bir akşam oldu, Dolmabahçede polis memuru kardeşimizin ısmarladığı çayı içtikten sonra, tercihde bir kez daha yanılırken imdada yetişen Mustafa kardeşim unkapanında Zeyrek cafeye geçmemizi sağladı, cafede grupta olan her kes isteklerine cevap buldu Cafeden kalkarken Mustafa kardeşim ev sahipliği yaparak bizi mahçup etti, ayrıca çıkışta Mustafa ofisine eşim ve beni davet ederek onurlandırdığından teşekkür ederiz. Tolga kardeşimizlede tanışma fırsatımız olduğu için memnun olduk, katılım sağlayan her kese çok teşekkür ederiz.
yine cok guzel bir bulusmaya imza attik. Ben her ne kadar Dolmabahce konusunda israr etsemde, gokhan emre ben yemegimizi besiktasta yiyip Dolmabahceye gectik. Fakat mekan el degistip TBMM milli saraylara gecmis. servis cok kotu, cay cok kotu, bir de kazi calismasindan dolayi gurultu de vardi. Mekan secimi konusunda istemeden de olsa hata yaptigimizi kabulleniyorum. Sagolsun mustafa bize Zeyrek cafeyi onerdi ve cok guzel bir aksam gecirdik. Katilan butun arkadaslara cok tesekkurler. Mustafa kesene bereket.
Yorum