Bir arkadaşımız Saat 8:00 gibi beni Perpa'dan alabilirse, Saat:22:00 civarıda toplu ulaşımın ( Metro/ Metrobüs / Tramvay ) olduğu bir noktaya bırakırsa benim için yer hiç farketmez.
Evet çok pişkin bir mesaj oldu
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Arkadaşlar iki haftadır sizi takip ediyorum en az iki gününüz yer seçmekle geçiyor .Ufak bir fikir olsun diye yazıyorum .Her hafta birisinin istediği yere gidin.Hem değişik yer tanımış olunur hemde böyle sayfalarca yazı yazılmamış.Bu buluşmada sıralama yapın her hafta birisi yer tavsiye etsin ,o hafta orası nirengi noktamız olsun.Hem gönüller hoş tututlur hemde yeni yerler keşfedilir.
Birde bu yer hesaplamalarında birazcık daha orta nokta olsa iyi olur. Ümraniye'den gelecez Baştada dediğim gibi boğaz şeridine yakın ilçeler olsa anadolu yakasından gelecekler için daha rahat olur..
Bir arkadaşımız Saat 8:00 gibi beni Perpa'dan alabilirse, Saat:22:00 civarıda toplu ulaşımın ( Metro/ Metrobüs / Tramvay ) olduğu bir noktaya bırakırsa benim için yer hiç farketmez.
Evet çok pişkin bir mesaj oldu
Cevizliğa atla gel abi ordan alırım ben snei
Gökhan bir yandan yemek yiyip bir yandanda yazı yazamadığın belgelendi uğraşma önce kahvaltını bitir.
Yorum