Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18 Şubat 2017 Aydın/Yenipazar Organizasyon Fotoğrafları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 18 Şubat 2017 Aydın/Yenipazar Organizasyon Fotoğrafları

İzmir Grubu olarak güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık. Bu sefer rotamız meşhur Yenipazar pidesini yerinde yemek için Aydın/Yenipazar oldu. Diğer buluşmalarımız gibi çevre illerden katılan arkadaşlarımız vardı. Sağolsunlar kilometrelerce yol aşarak buluşmamıza katıldılar. Grubumuz içinde olup bir türlü tanışmak için fırsat bulamadığımız yeni üyelerimizde buluşmamıza katıldılar, kendileri ile tanışma fırsatımız oldu.

İzmir yönünden gelen arkadaşlar ile Aydın'da bulunan üyelerimiz Forum Aydın'da buluştular,
    Salihli ve Uşak yönünden gelen arkadaşlarımız ile biz Denizli-Aydın karayolunda buluştuk.
    Konvoy şeklinde ortak buluşma noktamız olan Yenipazar yol ayrımında buluştuk. Aydın ekibi bizden hızlı çıktı. Bizim yollarda radar olabilirdi.
    Sonrasında 10 araçlık konvoyumuz ile Yenipazar'ın yolunu tuttuk. İnsanların şaşkın bakışları arasında araçlarımızı park edip, lezzeti tatmak için Sümer Pide'ye geçtik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Yemeklerimizin ardından çay, kahve eşliğinde muhabbetimizi yaptık. Sonrasında yine Yenipazar içerisinde bulunan Yörük Ali Efe müzesini ziyaret ettik. Geçmiş yıllarda virane olan yapı, restore edilerek günümüze müze olarak kazandırılmış.

Daha sonrasında fotoğraf çekimi ve vedalaşmak için ilk buluşma noktamızda durduk.

Böylece bir buluşmayı daha sonlandırdık. Gelen gelemeyen herkese çok teşekkürler. Gelemeyen arkadaşlarımızın diğer buluşmalarda bu durumu telafi etmelerini umuyoruz.

Geçici olarak buluşma fotoğraflarını toplu link olarak veriyorum. Görmek isteyen arkadaşlar linkten bakabilirler. En kısa sürede direkt olarak forumumuza eklenecektir.

Tebrikler İzmir Ekibi olarak son zamanlarda güzel buluşmalar yapıyorsunuz devamı bekliyoruz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok güzel bir buluşma ydi. ..Resimler çok güzel. ...Emeği geçen her arkadaşıma teşekkür ederim.

Yorum

Buluşma çok güzeldi inşallah tekrarları olacak.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Tebrikler. Ne güzel bir pideymiş öyle. Burda yok öyle açık pide
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Kilometrelerce öteden gelen aramıza katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Nice lezzetli, muhabbetli buluşmalara.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Tebrikler güzel bir buluşma olmuş

Yorum

Tebrikler on numara bir gırtlak turizmi olmuş :-))))

Yorum

3 kıymalı 3 tahinli almıştım eve getirdim. 2 gündür pide ile yatıp kalkıyorum. Isıtıp ısıtıp görmüyorum.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Süper Buluşma.

Yorum

Tebrikler beraberliğiniz daim olsun.Pide de yarasın,afiyet şeker olsun.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Uğur K Ugur kardesimin daveti ile geldim cok memnun oldum emegı gecen herkese çok teşekkür ederim
                        Opel insignia cosmo 2011 model 2000dizel 160 hp

Yorum

Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler.
                          OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Amatör çekim videomuz;

Yorum

İşleniyor...
                            X