Bu Gün Kadir İle Yaptığım Tel Konuşması Sırasında, Uzun Süredir Bir Araya Gelemediğimizi ve Bu Akşam Spontane Bir Görüşme İle Özlem Gidermenin Gayet Uygun Olacağı Konusunda Hemfikir Kaldık. Hadi Bursa, Bu Akşam Yapalım Bir Şeyler. Bi FSM Yakışır En Azından urock
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BURSA GRUBU ÜYELERİ BİRBİRİNİ ÖZLEDİ..
Collapse
X
-
Ynt: BURSA GRUBU ÜYELERİ BİRBİRİNİ ÖZLEDİ..
Babamın aksam için isi varmış onun için bizde katılamıyıcaaaz :/ Ama bu akşam yıkama için de konuşun sonra foruma yazarsınız size iyi eğlenceler[center]
2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairValla ben de gelemiyorum
Ortada kasirga falan da yok
S4 emrİnize amade
Buradan bir iki foto atacagim artik
Pazar oralardayim
İnsallah
Renkli ruyalarİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USOrjinal yazı sahibi: FunkyairValla ben de gelemiyorum
Ortada kasirga falan da yok
S4 emrİnize amade
Buradan bir iki foto atacagim artik
Pazar oralardayim
İnsallah
Renkli ruyalar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaKadir 2 sn de 0-200 e baktın mı??
Abi Cumartesi fuardan dönüşte deneme sürüşleri olacak 2 sn de 200 km için haha haha haha
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum