Mustafaaaaa organizasyon senden geciyor. Havalar sogumadan yapalim birkac mac. Ne dersiniz .?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tam futbol havasi degil mi?
Collapse
X
-
Ynt: Tam futbol havasi degil mi?
Abi haklısın ama valla bak istersen perşembe gelen arkadaşlara da sor dün akşamki buluşmada bile söyledim Şafak abide çok istiyo bu aralar maç yapalım diye..aslında ben bu cumartesi diyodum ama şu anda çok fena grip oldum iki gündür elimde peçetelerle geziyorum..birkaç güne toparlarım ondan sonra her türlü ev sahipliğine hazırımwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Geçmiş olsun Mustafa, Allahtan acil şifalar.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsAbi haklısın ama valla bak istersen perşembe gelen arkadaşlara da sor dün akşamki buluşmada bile söyledim Şafak abide çok istiyo bu aralar maç yapalım diye..aslında ben bu cumartesi diyodum ama şu anda çok fena grip oldum iki gündür elimde peçetelerle geziyorum..birkaç güne toparlarım ondan sonra her türlü ev sahipliğine hazırımGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsAbi haklısın ama valla bak istersen perşembe gelen arkadaşlara da sor dün akşamki buluşmada bile söyledim Şafak abide çok istiyo bu aralar maç yapalım diye..aslında ben bu cumartesi diyodum ama şu anda çok fena grip oldum iki gündür elimde peçetelerle geziyorum..birkaç güne toparlarım ondan sonra her türlü ev sahipliğine hazırım
maç içinde seyirci olarak katılabilirm... ( kulağımın sızısı hala geçmedi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsAbi haklısın ama valla bak istersen perşembe gelen arkadaşlara da sor dün akşamki buluşmada bile söyledim Şafak abide çok istiyo bu aralar maç yapalım diye..aslında ben bu cumartesi diyodum ama şu anda çok fena grip oldum iki gündür elimde peçetelerle geziyorum..birkaç güne toparlarım ondan sonra her türlü ev sahipliğine hazırım[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsAbi haklısın ama valla bak istersen perşembe gelen arkadaşlara da sor dün akşamki buluşmada bile söyledim Şafak abide çok istiyo bu aralar maç yapalım diye..aslında ben bu cumartesi diyodum ama şu anda çok fena grip oldum iki gündür elimde peçetelerle geziyorum..birkaç güne toparlarım ondan sonra her türlü ev sahipliğine hazırım
Yorum
Yorum